Στρατηγική συνεργασία Tornos News και LoveGreece.com

03-06-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Η αρχαία ελληνική λέξη τόρνος έχει άμεση σχέση με τον τουρισμό, αφού αυτή γέννησε αρχικά τη λατινική tornus και το ρήμα tornare, και στη συνέχεια τις γαλλικές tour, tourisme, tourne, tournoi, που υιοθετήθηκαν αργότερα από την αγγλική και τις υπόλοιπες γλώσσες του κόσμου. Η λέξη τόρνος, που σημαίνει όργανο για χάραξη κύκλων είναι η γεννήτωρ της παγκόσμιας έννοιας του τουρισμού, ξεκινώντας με το tour, που σημαίνει γύρος, περιοδεία. Και αυτό υπήρξε η έμπνευση για το όνομα του Τornos Νews, του νέου ειδησεογραφικού και επιχειρηματικού portal για τον τουρισμό και την τουριστική οικονομία, που είναι ένας ακόμη στρατηγικός και επικοινωνιακός συνεργάτης του LoveGreece.com.

Το LoveGreece.com είναι μια πρωτοβουλία του Ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη, πρόεδρος του οποίου ειναι η Τζίνα Μαμιδάκη CEO του ομίλου bluegr Hotels & Resorts 

Όπως πάντα, πίσω από κάθε συνέργεια του LoveGreece.com βρίσκεται η δυνατή επιθυμία να επικοινωνηθεί σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες εξακολουθούν να είναι δημιουργικοί και παραγωγικοί, ίσως τώρα περισσότερο από ποτέ.

H εμπνεύστρια της πρωτοβουλίας κα Τζίνα Μαμιδάκη δήλωσε ότι  «Το LoveGreece.com αφορά ταλαντούχους Έλληνες με εξωστρεφή νοοτροπία και δυνατότητες. Σκοπός του δεν είναι να αποτελέσει μια στείρα βιβλιοθήκη πληροφοριών, αλλά ένα αλληλεπιδραστικό φόρουμ που ξεχειλίζει από ενέργεια. Το LoveGreece.com εστιάζει σε εξαιρετικούς επιχειρηματίες και επιτυχημένες προσωπικότητες από τους χώρους της έρευνας και της καινοτομίας, των τεχνών και του πολιτισμού, της εκπαίδευσης και της κοινωνικής ευθύνης. Η συνεργασία με το portal tornosnews.gr είναι ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη αυτού του σκοπού».

Ο Project Director του LoveGreece.com Βασίλειος Μπαρτζώκας δήλωσε: "Οι άνθρωποι του LoveGreece και του TornosNews μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα σε σχέση με την εικόνα της Ελλάδας και με ικανοποιεί ιδιαίτερα που θα δουλέψουμε μαζί προς την υλοποίησή του".

Ο Managing Director του Tornos News κος Γιάννης Γιαννακάκης συμπλήρωσε: ""To LoveGreece είναι μια πολύ αξιόλογη πρωτοβουλία που αξίζει την υποστήριξη όλων όσων πιστεύουμε ότι οι Έλληνες έχουμε αυτές τις μοναδικές ικανότητες και τη δημιουργικότητα για να παράγουμε νέα προΐόντα και υπηρεσίες αξίας ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, όπως οι σημερινές. Είμαι βέβαιος, πως ο τουριστικός κλάδος που ήδη έχει επιδείξει και συνεχίζει να επιδεικνύει μια δυναμική στάση στις νέες προκλήσεις, μπορεί να αναδειχθεί ως κύριος πρωταγωνιστής σε αυτή την τόσο σημαντική πρωτοβουλία του Love Greece".

διαβάστε ακόμα

«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google
Ανοίγει την 1η Μαΐου το νέο πολυτελές Amyth of Mykonos | Super Paradise
Ο νέος γενικός διευθυντής του Eliamos Villas Hotel & Spa στην Κεφαλονιά