Ταμείο Νομικών: Πρόσκληση σε τουριστικά καταλύματα για πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού

29-05-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Ο Τομέας Ασφάλισης Νομικών του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητα Απασχολουμένων εφαρμόζει και για φέτος, πρόγραμμα επιδοτούμενου παραθερισμού, για τους συνταξιούχους κύριας ασφάλισης του Ταμείου, που δεν λαμβάνουν σύνταξη από το Δημόσιο ή άλλο ασφαλιστικό Οργανισμό κύριας ασφάλισης και τους συζύγους τους, σε αριθμό μέχρι και 2.000 άτομα εκ περιτροπής.

Το πρόγραμμα των διακοπών περιλαμβάνει φιλοξενία των δικαιούχων και των συζύγων τους, σε ξενοδοχεία 5, 4, 3 και 2 αστέρων  και σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα-δωμάτια 4 και 3 κλειδιών, επί 7 ημέρες, (6 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή των φιλοξενούμενων -πρωινό και ένα γεύμα).

Τα ξενοδοχεία φιλοξενίας καθώς και τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα-δωμάτια πρέπει να διαθέτουν δίκλινα και μονόκλινα δωμάτια, με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό/κεντρική θέρμανση εντός των δωματίων. Θα προτιμηθούν καταλύματα στους χώρους των οποίων λειτουργεί εστιατόριο ωστόσο στο πρόγραμμα δύναται να συμμετέχουν και καταλύματα τα οποία συνεργάζονται με εστιατόριο πλησίον τους (μέχρι 500μ.), το οποίο θα πρέπει να διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και με την προϋπόθεση ότι το κόστος του γεύματος θα συμπεριλαμβάνεται στο τελικό τιμολόγιο που θα εκδίδει το κατάλυμα.

Οι δηλώσεις των τουριστικών καταλυμάτων με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων θα πρέπει να αποσταλούν στον Τομέα Ασφάλισης Νομικών έως τις 8 Ιουνίου.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός