Υπουργείο Οικονομίας: Διαγωνισμός για την προμήθεια Η/Υ

27-02-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

Διαγωνισμό προκήρυξε το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (πρώην υπουργείο Τουρισμού) για την προμήθεια 45 ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Η προϋπολογισθείσα δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 55.350 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου του Φ.Π.Α. Ο διαγωνισμός θα γίνει ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας και Αξιολόγησης του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης & Τουρισμού, επί της Λ. Αμαλίας 12, ΤΚ 10557 Αθήνα, τη Τρίτη 15 Μαρτίου και ώρα 10.30 π.μ. Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει δημόσια.

Προσφορά μπορεί να υποβληθεί και με συστημένη ταχυδρομική επιστολή που θα απευθύνεται στο Υπουργείο Τουρισμού, Λ. Αμαλίας 12, Αθήνα Τ.Κ 10557 και που θα προορίζεται για την αρμόδια Επιτροπή. Όλες οι προσφορές ακόμα και αυτές που θα υποβληθούν ταχυδρομικά, θα ληφθούν υπόψη μόνο αν φθάσουν στην Επιτροπή την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της διενέργειας του διαγωνισμού, διαφορετικά δεν θα ληφθούν υπόψη. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει στο επί της Λ. Αμαλίας 12 κτίριο του πρώην Υπουργείου Τουρισμού, ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής παραλαβής ειδών. Η παράδοση των προϊόντων θα γίνει ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας και θα αρχίσει αμέσως μετά την υπογραφή της σύμβασης.

διαβάστε ακόμα

Άγνωστος ακόμα ο αριθμός τουριστών που έκλεισαν διακοπές στην Κρήτη μέσω του FTI
Ολοκληρώνεται αύριο η πρώτη φάση των εργασιών άρσης επικινδυνότητας στην πλατεία Συντάγματος
Ελληνικός τουρισμός: Έρχεται ο νέος ψηφιακός βοηθός AI για Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες
Η Club Hotel Casino Loutraki φιλοξένησε το Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Taste of Loutraki – The Corinthian Food Festival 2024»
Δυναμική παρουσία της Ρόδου στην τουριστική έκθεση της Σαγκάης
Ξενόγλωσσος τουριστικός οδηγός με τα Προσκυνήματα της Πιερίας
TUI: Κύπρος, Ρόδος και Κρήτη οι 3 πιο περιζήτητοι προορισμοί στη Σουηδία για το καλοκαίρι
50.000 Τούρκοι τουρίστες θα παραθερίζουν στα Ελληνικά νησιά στα μέσα Ιουνίου
Ενδιαφέρον από 8 επενδυτικά για τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου
Τουρισμός | Aίτηση αφερεγγυότητας από τον όμιλο FTI