Πανεπιστήμιο Πειραιώς: Διαγωνισμός για ταξιδιωτικές υπηρεσίες

20-02-16 | ΧΡΗΣΤΙΚΑ

To Κέντρο Eρευνών του Πανεπιστημίου Πειραιώς προκήρυξε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με σφραγισμένες προσφορές, για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών μεταφορικών εισιτηρίων, κρατήσεων δωματίων και λοιπών ταξιδιωτικών υπηρεσιών, για ταξίδι που θα πραγματοποιηθεί σε Ελβετία, Γαλλία  και Γερμανία.

Ειδικότερα, το εν λόγω ταξίδι θα γίνει στις πόλεις Ζυρίχη, Βασιλεία, Στρασβούργο, Καρλσρούη από τις 24 έως τις 29 Απριλίου. Η μετακίνηση περιλαμβάνει επισκέψεις στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σε παραγωγικές (εργοστάσιο Mercedes Rastatt) και τουριστικές εγκαταστάσεις (Baden-Baden) της ευρύτερης περιοχής και επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα των περιοχών (πχ. Καταρράκτες Ρήνου, Χωριά Αλσατίας), στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Management Τουρισμού του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Ο συνολικός ενδεικτικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 41.000 ευρώ με το ΦΠΑ.  Η προσφορά θα αφορά περίπου 50 άτομα και ειδικότερα 35  άτομα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων για Στελέχη και δέκα 15 άτομα από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Management Τουρισμού). Κριτήριο κατακύρωσης είναι η χαμηλότερη τιμή.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 3 Μαρτίου και ώρα 10.00 π.μ. στη διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 122, τ.κ. 18532, Πειραιάς, 3ος όροφος, Αίθουσα Γ1.

Οι προσφορές μπορούν να κατατίθενται από το νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας ή εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο αυτού ιδιοχείρως μέχρι την ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»