Η γενιά του TikTok αποφεύγει τις αγορές τροφίμων και ποτών στα αεροδρόμια

28-10-22 | ΤΑΣΕΙΣ

Η γενιά του TikTok ανακάλυψε έναν αρκετά προφανή, αλλά τελικά σε πολλούς άγνωστο τρόπο για το πώς να μην πληρώνει ακριβά το φαγητό και το ποτό στα αεροδρόμια, καθώς και στις αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, όπου τίποτα δεν είναι δωρεάν. Εν ολίγοις, η λύση είναι προφανής για έναν χρήστη του TikTok και συχνό τουρίστα: Να παίρνει μαζί του φαγητό. Με το νερό όμως προκύπτουν δυσκολίες, γιατί  δεν επιτρέπεται στον έλεγχο, αλλά σύμφωνα με τον TikToker, και αυτός ο περιορισμός μπορεί να παρακαμφθεί.

Όπως ανέφερε ο τουρίστας στο βίντεο του, χάρη σε αυτή την απλή κίνηση, δεν πεινάει ποτέ και δεν πληρώνει υπερβολικά χρήματα για φαγητό και ποτό στα αεροδρόμια. Περαιτέρω, ο TikToker διηγείται πώς πέρασε την ασφάλεια του αεροδρομίου σε δέκα λεπτά, έχοντας μαζί σάντουιτς, πατατάκια και γλυκά, τα οποία δεν προκάλεσαν καμία αντίδραση στους υπαλλήλους ασφαλείας.

Με αυτόν τον τρόπο, το ταξίδι κοστίζει οικονομικότερα και αποφεύγονται και οι ουρές στα καφεστιατόρια των αεροδρομίων.

Όσον αφορά στο νερό, ο τουρίστας συμβουλεύει τους ταξιδιώτες να παίρνουν μαζί τους ένα άδειο μπουκάλι και να το γεμίζουν στους ψύκτες μετά τον έλεγχο, όπου βέβαια υπάρχουν,

Κρίνοντας από τα σχόλια, για ορισμένους χρήστες, αυτό το τόσο απλό  life hack αποδείχθηκε καινοτομία, εφόσον οι περισσότεροι δεν ήξεραν ότι μπορούν να πάρουν μαζί τους το δικό τους φαγητό και σνακ. Επιπλέον, οι γονείς που ταξιδεύουν με τα παιδιά τους, θεώρησαν ότι τα μικρά σνακ είναι μία τέλεια λύση για να τα κρατούν απασχολημένα στις μακρινές διαδρομές.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι οι χρήστες που συνιστούν στους ταξιδιώτες να μην παίρνουν μαζί τους φαγητό με έντονη μυρωδιά, ιδίως στις πτήσεις χαμηλού κόστους και κατ’ επέκταση μειωμένης χωρητικότητας, γιατί αυτό δεν θα ήταν καθόλου ευγενικό και ευχάριστο για τους υπόλοιπους επιβάτες. 

 

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google