Η Uber θέλει να γίνει "one-stop shop" για κρατήσεις πτήσεων, τρένων και ξενοδοχείων

11-04-22 | ΤΑΣΕΙΣ

H πλατφόρμα Uber που ειδικεύεται στις υπηρεσίες μεταφορών με ταξί σκοπεύει να εμπλουτίσει την προσφορά της συμπεριλαμβάνοντας δυνατότητα κρατήσεων αεροπορικών εισιτηρίων, εισιτηρίων τρένων και διαμονής σε ξενοδοχεία.

Από αυτό το καλοκαίρι, η πλατφόρμα θα προσφέρει κρατήσεις εισιτηρίων για τρένα Inter-city και τουριστικά λεωφορεία, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας ενώ οι χρήστες της εφαρμογής της για κινητά τηλέφωνα θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια πτήσεων και τρένων Eurostar.

Θα προσφέρεται ακόμα η ενοικίαση αυτοκινήτων στο Ην. Βασίλειο και υπάρχουν σχέδια για δυνατότητα κρατήσεων δωματίου σε ξενοδοχεία σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Η στρατηγική αυτή ανήκει στο πλαίσιο του σχεδίου της Uber να μετατραπεί σε ένα πλήρες «one-stop shop» σύστημα κρατήσεων υπηρεσιών μεταφοράς αλλά και άλλων υπηρεσιών ταξιδιού. Ήδη προσφέρονται ενοικιάσεις σκούτερ και ποδηλάτων από την εφαρμογή της στο Ην. Βασίλειο.

Η εταιρία βρίσκεται στην τελική φάση συμφωνιών με παρόχους υπηρεσιών προκειμένου να μεσολαβεί στην πώληση εισιτηρίων. Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από την εφαρμογή, μέσω κωδικών QR, και τα ταξίδια θα οργανώνονται έτσι ώστε τα αυτοκίνητά της να μεταφέρουν τους ταξιδιώτες από και προς σταθμούς ή αεροδρόμια.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι