Tripadvisor και Walgreens: Καμπάνια για ταξίδια προστατευμένα από τον κορωνοϊό

17-03-22 | ΤΑΣΕΙΣ

«Πριν ταξιδέψετε εκεί, ξεκινήστε από εδώ», είναι το σλόγκαν της νέας συνεργασίας της Tripadvisor, της μεγαλύτερης ταξιδιωτικής πλατφόρμας στον κόσμο, σε συνεργασία με τη Walgreens, κορυφαίας εταιρείας φαρμακείων, υγείας και ομορφιάς στις ΗΠΑ,  με σκοπό την προώθηση και την ενθάρρυνση ασφαλών και υπεύθυνων ταξιδιών κατά τη διάρκεια των διακοπών της άνοιξης.

 Αξιοποιώντας τα δεδομένα της Tripadvisor, η Walgreens θα φροντίσει ώστε οι τουρίστες να έχουν εύκολη πρόσβαση σε μία από τις χιλιάδες τοποθεσίες στις ΗΠΑ που προσφέρουν δωρεάν τεστ κορωνοϊού, ραντεβού για εμβολιασμούς αλλά και άλλες απαραίτητες ταξιδιωτικές υπηρεσίες.

Σχετικά, η Αντιπρόεδρος  Global Media Business της Tripadvisor κα Christine Maguire, ανέφερε ότι, καθώς στις ΗΠΑ οι περιορισμοί χαλαρώνουν, το 65% των Αμερικανών συμφωνεί ότι είναι ασφαλές να ταξιδέψει τους προσεχείς μήνες και επεσήμανε ότι  η Tripadvisor, για να βοηθήσει τους φοιτητές και τις οικογένειες να προετοιμαστούν για το ταξίδι τους, θα παρέχει σε εκατομμύρια ταξιδιώτες της άνοιξης τις πληροφορίες και τις λύσεις που προσφέρει η Walgreens για τα τεστ κορωνοϊού, ώστε να αισθάνονται άνετα και ασφαλείς στις μετακινήσεις τους.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Tripadvisor, οι Αμερικανοί είναι πλέον έτοιμοι να ταξιδέψουν. Ειδικότερα, το 45% των Αμερικανών αναφέρει ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, συμπεριλαμβανομένου του 68% των ταξιδιωτών της Gen Z.

Από αυτούς τους ταξιδιώτες, το 68% αναμένεται να υποβληθεί σε ένα γρήγορο τεστ αντιγόνου πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το ταξίδι του. Το δημογραφικό στοιχείο της Gen Z έχει το υψηλότερο ποσοστό ταξιδιωτών που σχεδιάζουν να κάνουν τεστ κορωνοϊού, σε ποσοστό 89%. Σημειωτέον, το 46% των ταξιδιωτών συνήθως κάνουν ένα τεστ πριν από το ταξίδι τους. 

Η συνεργασία της Tripadvisor με τη Walgreens περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και μια σειρά από βίντεο κινουμένων σχεδίων σύντομης μορφής, όπου οι ταξιδιώτες μπορούν να μάθουν περισσότερα και να κάνουν κράτηση για δωρεάν τεστ ή να κλείσουν ραντεβού για εμβόλιο, να αγοράσουν self test και να λάβουν συμβουλές για την αποθήκευση ειδών ασφαλείας και ταξιδιωτικών ειδών πρώτης ανάγκης. Επίσης, η Tripadvisor θα προωθήσει τις περιοχές στις οποίες η Walgreens πραγματοποιεί τεστ drive-thru, ώστε  οι ταξιδιώτες να μπορούν να έχουν ένα ασφαλές αποτέλεσμα σε διάφορα στάδια του ταξιδιού τους.

Γιατί έχει σημασία η ασφάλεια κατά του κορωνοϊού στα ταξίδια

'Οπως δείχνουν τα ποσοστά της έρευνας της Tripadvisor, η ασφάλεια στα ταξίδια παίζει σημαντικό ρόλο στις ταξιδιωτικές αποφάσεις. 

Αναλυτικά:

Σημειώνεται ότι τα δεδομένα που αναφέρονται στην έρευνα του Tripadvisor Consumer Sentiment Survey, προέρχονται από μια διαδικτυακή έρευνα με σχεδόν 500 ερωτηθέντες, σε συνεργασία με την Qualtrics, που διεξήχθη στις ΗΠΑ μεταξύ 22 Φεβρουαρίου 2022 και 28 Φεβρουαρίου 2022.

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ