Virtuoso: Μεγάλη αισιοδοξία για τα πολυτελή ταξίδια από ΗΠΑ και Καναδά το 2022

07-02-22 | ΤΑΣΕΙΣ

Oι προκρατήσεις οργανωμένων πακέτων για το 2022 παρουσιάζουν αύξηση 35% έναντι των επιπέδων του Ιανουαρίου του 2020, ενώ και οι κρατήσεις δια ζώσης στα τουριστικά γραφεία είναι αυξημένες κατά 20%, σύμφωνα με τα μέλη του μεγαλύτερου δικτύου πολυτελών διακοπών της Αμερικής (ΗΠΑ και Καναδάς), Virtuoso.

Επιπλέον, όπως διαπιστώθηκε κατά το ετήσιο Φόρουμ ΗΠΑ και Καναδά που πραγματοποίησε η Virtuoso στις 26-28 Ιανουαρίου στο  La Cantera Resort & Spa στο Σάν Αντόνιο του Τέξας, με τη συμμετοχή 350 εκπροσώπων των μελών του δικτύου από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, οι προκρατήσεις στην κρουαζιέρα βρίσκονται στο 103% των επιπέδων της χρονιάς ρεκόρ του 2019.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, σε δημοσκόπηση της Virtuoso ανάμεσα στους συμμετέχοντες για την τρέχουσα κατάσταση στον τουρισμό,  το 97% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι αναμένουν υψηλότερα επίπεδα πωλήσεων για το 2022, με το 36% να εκτιμούν ότι οι πωλήσεις τους θα είναι 21-50% υψηλότερες και το 23% να περιμένει αύξηση άνω του 50% έναντι του 2021.

Όσον αφορά τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν περισσότερο τις επιχειρήσεις τους, οι κυριότεροι είναι οι ιοί και επιδημίες, ενώ ακολουθεί η γεωπολιτική αστάθεια, η αστάθεια της χρηματιστηριακής αγοράς των ΗΠΑ και οι προκλήσεις που συναντούν σε θέματα προσωπικού. Το 38% το τουριστικών γραφείων δήλωσαν ότι αναζητούν να προσλάβουν ανεξάρτητους συνεργάτες και το 34% ότι προσλαμβάνουν υποστηρικτικό και μάνατζμεντ προσωπικό προκειμένου να τους βοηθήσουν να ανταποκριθούν στη ζήτηση.

Στην ερώτηση να αναφέρουν πώς νιώθουν για το 2022 με μια λέξη, τα περισσότερα τουριστικά γραφεία-μέλη της Virtuoso απάντησαν «αισιόδοξα».

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ