T&L: Τρία ελληνικά ξενοδοχεία και 4 νησιά στα καλύτερα στον κόσμο για το 2019- Δείτε τα

11-07-19 | ΤΑΣΕΙΣ

Τρία ελληνικά ξενοδοχεία στη Σαντορίνη κατατάσσονται ανάμεσα στα 100 καλύτερα στον κόσμο για το 2019 στα World's Best Awards 2019 που ανακοινώθηκαν από το μεγάλο ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure, όπως ψηφίστηκαν από τους αναγνώστες του περιοδικού.

Τα ξενοδοχεία αυτά είναι τα Katikies Hotel (78η θέση), Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection (41η) και Canaves Oia Epitome (17η).

Επίσης, 5 ελληνικά ξενοδοχεία, όλα στη Σαντορίνη, βρίσκονται στην κατάταξη με τα 10 κορυφαία resort της Ευρώπης για αυτή τη χρονιά. Μάλιστα, το Canaves Oia Epitome αναδεικνύεται ως το καλύτερο resort στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Τα υπόλοιπα είναι τα Andronis Boutique Hotel (10η θέση), Andronis Luxury Suites (8η), Katikies Hotel (6η) και Grace Hotel Santorini, Auberge Resorts Collection (2η).

Η Μήλος, αναδεικνύεται ως το καλύτερο νησί στην Ευρώπη, και τέταρτο καλύτερο στον κόσμο, ενώ η Κρήτη το δεύτερο καλύτερο ευρωπαϊκό και το 7ο παγκοσμίως. Πάρος και Σαντορίνη καταλαμβάνουν τις θέσεις 11 και 14 στον κόσμο και 4 και 5 στην Ευρώπη. 

Το Andronis Concept Wellness Resort στη Σαντορίνη βραβεύθηκε ακόμη ως ο καλύτερος διεθνής προορισμός σπα στον κόσμο.

Για την εξαγωγή των αποτελεσμάτων, διεξήχθη έρευνα ανάμεσα στους αναγνώστες από τους συντάκτες του περιοδικού σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών M&RR την περίοδο από τις 5 Νοεμβρίου του 2018 έως τις 4 Μαρτίου του 2019. 

Οι ερωτηθέντες κλήθηκαν να αξιολογήσουν αερομεταφορείς, αεροδρόμια, εταιρίες ενοικίασης αυτοκινήτων, πόλεις, εταιρίες κρουαζιέρας, προορισμούς σπα, ξενοδοχεία, ξενοδοχειακά brand, νησιά, τουρ οπερέιτορ και προγράμματα σαφάρι βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων. 

Τα κριτήρια αυτά, για τις κατηγορίες των βραβείων στις οποίες έχει παρουσία η Ελλάδα, είναι…

Προορισμοί σπα: Φιλοξενία και υποδομές, θεραπείες, υπηρεσίες, φαγητό, value.

Ξενοδοχεία: δωμάτια και υποδομές, τοποθεσία, υπηρεσίες, φαγητό, value.

Νησιά: Φυσικές ατραξιόν και παραλίες, δραστηριότητες και αξιοθέατα, εστιατόρια και φαγητό, άνθρωποι και φιλοξενία, value.

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι