Οι τιμές των ξενοδοχείων το Φθινόπωρο: Ανταγωνιστική η Αθήνα, ακριβά τα νησιά

20-09-18 | ΤΑΣΕΙΣ

Ανταγωνιστικές παραμένουν οι τιμές των Αθηναϊκών ξενοδοχείων σε σύγκριση με τη μέση τιμή δωματίου στα ξενοδοχεία των πρωτευουσών της υπόλοιπης Ευρώπης αυτό το φθινόπωρο (Σεπτέμβριος, Οκτώβριος, Νοέμβριος 2018), όπως αποκαλύπτει έρευνα της Trivago, αναλύοντας τα επίπεδα τιμών στις online αναζητήσεις της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η μέση τιμή διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία της Αθήνας διαμορφώνεται σε 119 ευρώ. Ο μέσος όρος διανυκτερεύσεων είναι 4.

Τα ακριβότερα ξενοδοχεία, βάσει μέσης τιμής, εντοπίζονται αυτό το φθινόπωρο στο Άμστερνταμ (193 ευρώ) και ακολουθεί το Δουβλίνο (182 ευρώ) και το Παρίσι (169 ευρώ).

Αντίθετα, τα φθηνότερα ξενοδοχεία είναι του Σότσι (67 ευρώ), της Κωνσταντινούπολης (80 ευρώ) και της Κρακοβίας (90 ευρώ).

Δείτε τον πίνακα με τη μέση τιμή ανά διανυκτέρευση και τη μέση διαμονή...

 
Εντός Ελλάδας, αναλύοντας το κόστος διαμονής στους 5 πιο περιζήτητους προορισμούς, τα διάσημα ελληνικά νησιά διατηρούν τις τιμές σε υψηλά επίπεδα ακόμα και το φθινόπωρο. 
 
Τα ακριβότερα ελληνικά ξενοδοχεία εντοπίζονται στην Οία (μέση τιμή διανυκτέρευσης στα 432 ευρώ, με μέσο όρο διανυκτερεύσεων 5,1 βραδιές), και ακολουθούν η Μύκονος (259 ευρώ, 5,3 διανυκτερεύσεις), τα Φηρά (205 ευρώ, 4,8 διανυκτερεύσεις), η Αθήνα και η Ρόδος (108 ευρώ, 6,9 διανυκτερεύσεις).
 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι