ΙΤΒ: Διακριτική Πολυτέλεια η νέα μόδα

01-02-18 | ΤΑΣΕΙΣ

Στο 7% ανέρχεται το μερίδιο των πολυτελών διακοπών στην παγκόσμια αγορά ταξιδίων, με διψήφιους ρυθμούς ανάπτυξης ετησίως, σύμφωνα με την έκθεση Παγκόσμιων Ταξιδιωτικών Τάσεων της ΙΤΒ για το 2017/18.

Τα πολυτελή ταξίδια σημειώνουν έκρηξη, όμως η γενική αντίληψη για αυτά έχει αλλάξει. Η ευημερία δεν καθορίζεται πια από τη λαμπερή ζωή και την αφθονία, αλλά από την άυλη πολυτέλεια, αξίες όπως η ανακάλυψη του εαυτού, οι προσωπικές εμπειρίες και η αυθεντικότητα.

Οι νέες προκλήσεις αλλά και δυνατότητες που παρουσιάζονται μέσα από τις αλλαγές αυτές, θα βρεθούν στο επίκεντρο της έκθεσης ΙΤΒ του Βερολίνου από τις 7 έως τις 11 Μαρτίου του 2018.

Στο Hall 9 δίνεται το κεντρικό σημείο συνάντησης όσων ενδιαφέρονται για αυτό το είδος τουρισμού, στο νέο "Loop" lounge @ ITB θα βρίσκεται η νέα πλατφόρμα για αποκλειστικές επαφές με εκθέτες και στο ITB Luxury Late Night στις 8 Μαρτίου θα δοθούν περαιτέρω δυνατότητες για δικτύωση.

Ακόμα, στο ITB Berlin Congress, ειδικοί θα εκθέσουν όλα όσα χρειάζονται οι επιχειρήσεις που απευθύνονται σε ταξιδιώτες πολυτελείας και στην ITB Future Day (7 Μαρτίου) δύο συναντήσεις εργασίας θα δώσουν έμφαση στα ταξίδια πολυτελείας.

Θα αναλυθει επίσης ο όρος «διακριτική πολυτέλεια» κατά τη διάρκεια της ITB Marketing & Distribution Day στις 8 Μαρτίου, με ειδικούς από το χώρο των μπάτλερ και του μάρκετινγκ να δίνουν τις δικές τους ερμηνείες σε σχέση με τη μετάβαση από το κόνσεπτ της Νέας Πολυτέλειας στο κόνσεπτ της Διακριτικής Πολυτέλειας (περιλαμβάνει ένα παράλληλο σύμπαν που χαρακτηρίζεται από ταξίδια incognito, ζώνες χωρίς παπαράτσι και διακριτική ζωή στην πραγματική διάσταση της πολυτέλειας).

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο