Global Blue: Κίνητρα στους τουρίστες για αγορές

05-09-17 | ΤΑΣΕΙΣ

Η Global Blue συνεργάστηκε με την Handy mobile, μια εταιρεία που παρέχει στους ταξιδιώτες συσκευές κινητών τηλεφώνων στο ξενοδοχείο του προορισμού τους, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερα δυνατό δίκτυο αγοραστών που θα τους οδηγεί στα εμπορικά καταστήματα κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους.

Η «έκρηξη» που δημιουργήθηκε από την αύξηση των Globe Shoppers που πραγματοποιούν αγορές κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση, που αντιμετωπίζουν όλοι οι έμποροι ανά τον κόσμο. Η Global Blue, προκειμένου να δώσει λύση στο πρόβλημα αυτό, ξεκίνησε μια στρατηγική συνεργασία με την εταιρεία Handy παρέχοντας την δυνατότητα στους συνεργάτες της να στοχεύουν στους Globe Shoppers που επισκέπτονται το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, την Ρώμη, τη Σιγκαπούρη, το Τόκιο και την Αθήνα. Η Handy, είναι μια δωρεάν υπηρεσία παροχής κινητού τηλεφώνου σε τουρίστες που διαμένουν σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, κρατώντας τους συνδεδεμένους καθ΄ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους.

Διατίθεται ως δωρεάν υπηρεσία στους επισκέπτες και εφαρμόζεται σε κορυφαίες ξενοδοχειακές αλυσίδες παγκοσμίως, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους τους, την οικογένεια τους, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και με το ίδιο το ξενοδοχείο. Η συσκευή είναι διαθέσιμη για χρήση στο ξενοδοχείο και συνδέεται απευθείας με την υπηρεσία υποδοχής του ξενοδοχείου καθώς και με τον υπάλληλο υποδοχής.

Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι οι τουρίστες μπορούν να πάρουν την συσκευή μαζί τους καθώς εξερευνούν την πόλη, έχοντας πρόσβαση σε αποκλειστικούς χάρτες συνδυασμένους με το ανάλογο προωθητικό 2 υλικό. Με την δωρεάν παροχή κλήσεων τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, οι Globe Shoppers έχουν την δυνατότητα να παραμείνουν συνδεδεμένοι χωρίς τον φόβο της περιαγωγής και των χρεώσεων δεδομένων, καθιστώντας την εταιρεία Handy πολύτιμο συνεργάτη για την παροχή πληροφοριών.

Οι συνεργάτες της Global Blue που θα διαφημιστούν στην εταιρεία Handy θα επωφεληθούν με αποκλειστικές τιμές και θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα νέο μέσο προώθησης των μηνυμάτων που θέλουν να επικοινωνήσουν στους Globe Shoppers. Η Global Blue προσφέρει μια ποικιλία ελκυστικών μορφών διαφήμισης στους συνεργάτες της για να προσελκύσουν τους ταξιδιώτες μέσω των 200.000 κινητών συσκευών της Handy σε 1,250 κορυφαία ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Επιπλέον, η Global Blue και η Handy δίνουν την δυνατότητα στους συνεργάτες τους να προβούν σε διαφημιστικές και προωθητικές ενέργειες μέσω των ειδοποιήσεων «push», επιτρέποντάς τους να στοχεύουν σε πελάτες που βρίσκονται σε μικρή απόσταση από το κατάστημά τους. Η υπηρεσία θα τεθεί σε λειτουργία τους επόμενους μήνες σε πόλεις όπως το Βερολίνο, Μονακό, Φρανκφούρτη, Πράγα, Ντίσελντορφ, Άμστερνταμ, Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Γενεύη, Ζυρίχη, Σεούλ, Κουάλα Λουμπούρ και στην Ελλάδα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο, Σαντορίνη και Κρήτη.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι