Έρευνα: Ταμπού για τους Γερμανούς οι σεξουαλικές περιπέτειες στην κρουαζιέρα

17-03-17 | ΤΑΣΕΙΣ

Μόλις ένας στους 100 Γερμανούς επιβάτες κρουαζιέρας, δηλαδή το 0,9%, θα επιδίδονταν σε σεξουαλικές περιπέτειες κατά τη διάρκεια του ταξιδίου με γνωστούς συνταξιδιώτες τους. Αντίστοιχα ποσοστά θα είχαν σεξουαλικές περιπέτειες με αγνώστους συνταξιδιώτες (1,7%) ή με το πλήρωμα (1,1%).

Αυτό έδειξε έρευνα του γερμανικού περιοδικού κρουαζιέρας CRUCERO, που διενεργήθηκε σε δείγμα 1.000 ατόμων την περίοδο Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016 και δημοσιεύεται στο ανοιξιάτικο τεύχος το οποίο ήδη κυκλοφορεί.

Η αγορά κρουαζιέρας της Γερμανίας είναι από τις ισχυρότερες στην Ευρώπη, και το 2016 κατέγραψε το ρεκόρ των 2 εκατ. επιβατών.

Επιπλέον, μόλις το 5% των ερωτηθέντων θα προτιμούσε θεματική κρουαζιέρα γυμνιστών, το 3,6% κρουαζιέρα για ομοφυλόφιλους και μόνο το 2,7% κρουαζιέρα για swingers. 

Οι αθλητικές δραστηριότητες και η γυμναστική (33,4%), η φωτογραφία (31,3%) και τα μαθήματα μαγειρικής (28,1%) βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των πιο περιζήτητων θεματικών κρουαζιέρων στη Γερμανία. 

Στο ερώτημα εάν θα έκαναν μια τελευταία κρουαζιέρα πριν το τέλος της ζωής τους, το 62,9% απάντησε ναι ενώ το 27,9% κατηγορηματικά όχι. 

Το 95,8% των Γερμανών επιθυμεί να επισκεφθεί μέσω κρουαζιέρας νέες χώρες και πόλεις, ενώ το 86,1% να αποτοξινωθεί και να περάσει καλά.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι