trivago: οι αγαπημένοι προορισμοί των Ελλήνων για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου

17-03-16 | ΤΑΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη, Ναύπλιο και Αθήνα είναι οι 3 κορυφαίες επιλογές των Ελλήνων για το τριήμερο της 25η Μαρτίου, σύμφωνα με έρευνα της μηχανής αναζήτησης ξενοδοχειακών τιμών trivago.

 

Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος οι προτιμήσεις των Ελλήνων φαίνονται να είναι διασκορπισμένες σε όλο το εύρος της χώρας και σε μικρό ποσοστό εκτός αυτής. Οι τρεις πόλεις που προτιμώνται περισσότερο παραμένουν ίδιες με τις περσινές, ανταλλάσσοντας μόνο θέσεις μεταξύ τους.

Η Θεσσαλονίκη φέτος είναι πρώτη στις προτιμήσεις, ενώ πέρυσι ήταν μια θέση πιο χαμηλά. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται το Ναύπλιο, μια θέση χαμηλότερα από την αντίστοιχη περσινή. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Αθήνα, τα Ιωάννινα και την Καστοριά. Στην έκτη θέση φέτος κάνει την παρουσία του το Πήλιο, ακολουθούμενο από τον Βόλο και την Ύδρα. Όγδοη στις προτιμήσεις είναι η Ρώμη, ενώ η τελευταία θέση ανήκει στην Πάτρα.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται οι δέκα κορυφαίοι προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου για το 2016 και για την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι:

Η έρευνα βασίζεται σε δεδομένα που προκύπτουν από τις αναζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην trivago από την 1η Φεβρουαρίου 2016 έως τις 15 Μαρτίου 2016, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 24 και 28 Μαρτίου 2016 και για αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου 2015 και 17 Μαρτίου 2015, για ταξίδια που θα πραγματοποιούνταν μεταξύ 24 και 29 Μαρτίου 2015.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο