Γαμήλιος τουρισμός: 12% πιο οικονομική η Ελλάδα για τους Βρετανούς το 2016

07-12-15 | ΤΑΣΕΙΣ

Στις 5 χώρες του εξωτερικού που προσφέρουν το καλύτερο value for money για γαμήλια ταξίδια Βρετανών μέσα στο 2016 περιλαμβάνεται η Ελλάδα, καθώς, σύμφωνα με έρευνα της βρετανικής πλατφόρμας γαμήλιων ταξιδίων MarryAbroad.co.uk, η χώρα μας θα είναι 12% φθηνότερη στα πακέτα γαμήλιου ταξιδίου. 

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία του MarryAbroad, η Ελλάδα το 2016 κατατάσσεται τρίτη στις χώρες που προσφέρουν τη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων στις γαμήλιες διακοπές των Βρετανών, με τη γαμήλια τελετή στη Σαντορίνη να κοστίζει μόλις 1.800 ευρώ, ή 1.272 λίρες. 

Η μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων για τους Βρετανούς που σχεδιάζουν να παντρευτούν στο εξωτερικό, προσφέρεται από την Τουρκία, η οποία θα είναι 23% φθηνότερη από πέρυσι, με το κόστος μιας τελετής μέσα στο καλοκαίρι του 2016 στις περιοχές Fethiye και Oludeniz να ανέρχεται μόλις σε 865 λίρες.

Δεύτερη επιλογή με το καλύτερο value for money είναι ο Καναδάς, με εξοικονόμηση 13% σε σχέση με το 2015, και με την τελετή στο Νιαγάρα να κοστίζει 495 δολάρια, ή 247 λίρες.

Τέταρτη καλύτερη επιλογή είναι η Δανία, με εξοικονόμηση 12% στο κόστος της τελετής, η οποία το 2016 ανέρχεται σε 2.450 ευρώ, ή 1.730 λίρες.

Πέμπτη επιλογή, τέλος, είναι η Κροατία, η οποία είναι 10% φθηνότερη, με την τελετή να κοστίει 1.800 ευρώ, ή 1.272 λίρες.

Η MarryAbroad αναφέρει ότι το value for money που προσφέρουν οι προορισμοί αυτοί οφείλονται στην ευνοϊκή ισοτιμία της λίρας προς το ευρώ.

Σημειώνεται ότι το μέσο κόστος των γάμων των Βρετανών ανέρχεται σε 20.000 λίρες, κάτι που ανοίγει τις επιλογές για πραγματοποίηση της τελετής σε χώρα του εξωτερικού.

διαβάστε ακόμα

Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα
Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας