Προτιμότερο το δωρεάν Wi-Fi στο δωμάτιο από το δωρεάν πρωινό στα ξενοδοχεία

29-08-15 | ΤΑΣΕΙΣ

Οι σύγχρονοι ταξιδιώτες προτιμούν το δωρεάν WiFi στο δωμάτιο από το δωρεάν πρωινό, σύμφωνα με την έρευνα "Travel Smarts" που διενήργησε το site online κρατήσεων σε καταλύματα, Agoda.com, τμήμα του Priceline Group.

Η έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2015, πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 5.000 χρηστών της πλατφόρμας από όλο τον κόσμο οι οποίοι απάντησαν στις προτιμώμενες ευκολίες που αξιολογούν ως σημαντικότερες στα δωμάτια των ξενοδοχείων.

Όταν ρωτήθηκα για το ποιά υπηρεσία θα ήθελαν να χρησιμοποιούν δωρεάν, προτίμησαν την ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο περισσότερο από το δωρεάν πρωινό. Πρόσβαση στο Wi-Fi ήθελε το 55% των ερωτηθέντων ενώ δωρεάν πρωινό το 45%.

Γνωρίζουν οτι και τα δύο είναι σημαντικά για τους πελάτες μας, τόνισε ο υπεύθυνος λειτουργίας της Agoda.com, John Brown, εξηγώντας οτι τα περισσότερα ξενοδοχεία το έχουν κατανοήσει, με την πλειονότητα όσων συνεργάζονται με την Agoda να προσφέρουν τιμές δωματίου συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi ή του πρωινού, ή και των δύο.

Επίσης, στην ερώτηση αν προτιμούν μεγαλύτερα κρεβάτια ή μεγαλύτερες τουαλέτες, το 75% επέλεξε μεγαλύτερα κρεβάτια.

According to an Agoda.com study, travelers prefer free Wi-Fi over free breakfast and a bigger bed over a bigger bathroom.

διαβάστε ακόμα

Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων | Δωρεά στη μνήμη του π.προέδρου Νίκου Χριστοδούλου
Διεθνής Γιορτή Πολιτισμού Καραϊσκάκεια στην Καρδίτσα
Έκτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου
To νέο Δ.Σ. του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου Θόδωρος Αγγελόπουλος
Πτώχευση FTI | Ακυρώθηκαν όλα τα ταξίδια από τις 6 Ιουλίου και μετά- δεν βρέθηκε λύση- εξασφαλισμένα τα χρήματα των πελατών
Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου | Κρυπτόγαμα του Μιχάλη Αλμπάτη | 17 & 18 Ιουνίου - Πειραιώς 260
Περιορισμοί στον αριθμό κρουαζιερόπλοιων στην Ελλάδα το 2025
Ποιοι αρχαιολογικοί χώροι θα είναι σήμερα κλειστοί