Νέα εμφιάλωση του αποστάγματος Σεμέλης

09-10-14 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το απόσταγμα της Σεμέλης το οποίο κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό φιαλών, κυκλοφόρησε τη νέα του εμφιάλωση που χαρακτηρίζεται από μοντέρνα εμφάνιση. 

Η νέα ετικέτα ακολουθεί το concept του σχεδιασμού όλων των ετικετών της εταιρείας Semeli: Minimal προσέγγιση και χρώματα που αντικατοπτρίζουν το περιεχόμενο. H έμφαση δίνεται στον αριθμό 3, ο οποίος κυριαρχεί στην ετικέτα σε χρυσαφί, κεχριμπαρένιο χρώμα. Παραπέμπει στις τρεις ελληνικές ποικιλίες (Μοσχοφίλερο, Ροδίτη και Αγιωργίτικο) που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή του αποστάγματος, το οποίο είναι αποτέλεσμα της διπλής απόσταξής τους και της παλαίωσης σε νέα, δρύινα γαλλικά βαρέλια για έξι μήνες.

Από το απόσπασμα αρχικά κανείς ξεχωρίζει τα ώριμα, γλασαρισμένα φρούτα, την καραμέλα και τα εξωτικά μπαχαρικά. Στο στόμα ακολουθούν διακριτικά αρώματα καπνού και ξύλου, ενώ η επίγευση είναι μακριά και συνεχώς εξελισσόμενη.

Μπορεί να καταναλωθεί στο τέλος ενός ξεχωριστού δείπνου μόνο του, ή συνδυασμένο με έναν δυνατό καφέ εσπρέσο. Ταιριάζει ιδανικά με πικρή σοκολάτα και με ξηρούς καρπούς, αλατισμένους ή ανάλατους. Σερβίρεται στους 9ο-10ο C. 

 

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός