COCO-MAT: Πρόγραμμα δωρεάν μαξιλαριών της καρδιάς σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού

01-10-14 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Δωρεάν μαξιλαράκια σε σχήμα καρδιάς θα προσφέρει σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού η εταιρία εξοπλισμού λευκών ειδών COCO-MAT για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Το heart pillow είναι ένα μαλακό μαξιλαράκι σε σχήμα καρδιάς που σχεδιάστηκε ως βοήθημα για τις γυναίκες που έχουν υποστεί χειρουργική επέμβαση, αντιμετωπίζοντας τον καρκίνο του μαστού. Μαξιλαράκια heart pillows δίνονται στις ασθενείς κατά το πρώτο μετεγχειρητικό στάδιο, βοηθώντας σημαντικά στην ταχύτερη ανάρρωσή τους.

Από τον μήνα Οκτώβριο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να στηρίξουν τo Project μέσω των αγορών τους. Για κάθε ένα μαξιλάρι ύπνου που πωλείται, η COCO-MAT θα δωρίζει ένα μαξιλαράκι καρδιάς σε γυναίκες και άνδρες που το έχουν ανάγκη.

Επιπλέον, 1-15 Οκτωβρίου, όλα τα καταστήματα της COCO-MAT στην Ελλάδα και το εξωτερικό θα στηρίξουν το project διοργανώνοντας pillow making events όπου o ενδιαφερόμενος θα μπορεί να φτιάξει το δικό του προσωπικό μαξιλάρι Νάρκισσος Ι αγοράζοντάς το σε προνομιακή τιμή.

 

Από το 2012, η εταιρία έχει προσφέρει 2.500 μαξιλαράκια καρδιάς σε δημόσια νοσοκομεία και κέντρα μαστού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για το έτος 2014-2015 η προσπάθεια της COCO-MAT εξαπλώνεται σε περισσότερες χώρες και νοσοκομεία. Πιο συγκεκριμένα, στην Ελλάδα θα προσφέρει μαξιλαράκια καρδιάς σε 7 δημόσια νοσοκομεία, όπως τα: Γενικό Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Αγ. Σάββας», Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Αγ. Ανάργυροι», Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ», Πανεπιστημιακό Αντικαρκινικό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (Π.Α.Γ.Ν.Η.), Ειδικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιάς «ΜΕΤΑΞΑ», Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΗΘΕΙΑ», Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» και στο ιδιωτικό νοσοκομείο ΙΑΣΩ.

Στο εξωτερικό θα συμμετέχουν τα τοπικά καταστήματα COCO-MAT σε πόλεις όπως το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, το Αμβούργο, το Μιλάνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, Ροτερνταμ και την Αμβέρσα σε συνεργασία με την Ένωση Αμερικανίδων Γυναικών.

 

διαβάστε ακόμα

Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια
Έντονη ζήτηση για ταξίδια στην Αμερική το 2024
HolidayCheck: Εκδήλωση στην Κρήτη για την τοποθέτηση των ξενοδοχείων στις γερμανόφωνες αγορές
Ε.Ξ. Ρόδου | Αίτημα στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου για Τμήμα Σπουδών Φιλοξενίας στη Ρόδο
H Πάρος φιλοξένησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας OPTIMIST–U13