Η σχολή σοκολατοποιίας Valrhona εγκαινιάζει νέες εγκαταστάσεις στη Νέα Υόρκη

17-09-14 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα 25 χρόνια λειτουργίας της γιορτάζει φέτος η διεθνούς φήμης σχολή σοκολατοποιίας L'École du Grand Chocolat Valrhona, η οποία εγκαινιάζει τη νέα σχολή της στη Νέα Υόρκη, με έναρξη μαθημάτων στις 22 Σεπτεμβρίου. 

Η σχολή, που ιδρύθηκε το 1989 από τον Frédéric Bau στην Tain l’Hermitage (έδρα της Valrhona από το 1922), οδήγησε την σοκολατοποιία να δημιουργήσει 2 καινούρια τμήματα: στο Τόκιο το 2007 και στο Παρίσι το 2009. Ο Frédéric Bau σήμερα είναι ο διευθυντής δημιουργικού της Valrhona.

Με αυτήν συνεργάζονται συνολικά 25 εκπαιδευτές εννέα διαφορετικών εθνικοτήτων, όλοι chef pâtissiers, δημιουργώντας περίπου 200 συνταγές σοκολάτας Valrhona ετησίως.

Υπολογίζεται ότι κάθε χρόνο στην École du Grand Chocolat Valrhona εκπαιδεύονται περίπου 1000 επαγγελματίες απ’ όλο τον κόσμο.  

Οι σοκολάτες Valrhona είναι γνωστές για την ποιότητά τους και προσφέρουν μεγάλη ποικιλία από προϊόντα και γεύσεις για χρήση από επαγγελματίες και απόλαυση από gourmets. 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων