Χρυσό βραβείο καινοτομικού προϊόντος για το 2014 απέσπασε στον 1ο διαγωνισμό «Ελλάδα, Γιορτή-Γεύσεις-Άνοιξη 2014», το βιολογικό προϊόν (λάδι) της «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», Εnigma.
Ο διαγωνισμός έγινε στο πλαίσιο του ομώνυμου Φεστιβάλ, που διοργανώθηκε από το Αθηνόραμα στην Τεχνόπολη στο Γκάζι.
Το Enigma είχε βραβευθεί και το 2013 με χρυσό αστέρι στα «Όσκαρ» καλού φαγητού, Great Taste Awards, στο Λονδίνο, όπου είχε αποσπάσει και τον τίτλο του καινοτόμου προϊόντος.
Πρόκειται για το 20ο βραβείο με το οποίο τιμώνται τα τρία τελευταία έτη οι «Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου».