Ελληνικό Πρωινό κάθε Κυριακή στη Yoleni’s

16-03-17 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Yoleni’s -το μεγαλύτερο delicatessen ελληνικών προϊόντων- προσφέρει γνήσιο Ελληνικό πρωινό κάθε Κυριακή, από τις 11πμ έως τις 2μμ, στον πρότυπο πολυχώρο της Ελληνικής γαστρονομίας -το Yoleni’s Flagship store- στην οδό Σόλωνος 9 στο Κολωνάκι.

Η βάση του ελληνικού πρωινού όπως όλοι γνωρίζουμε είναι τα κύρια προϊόντα της Μεσογειακής διατροφής, η οποία δεν είναι απλώς μια μοντέρνα διατροφική τάση, αλλά αποτελεί σύμφωνα με την UNESCO «άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας». Ο άρτος από παραδοσιακό φούρνο, οι ελιές από την Καλαμάτα, το στραγγιστό γιαούρτι εμπλουτισμένο με πολυφαινόλες, οι χειροποίητες γιαουρτόπιτες, το μέλι από την Κρήτη, τα τυροκομικά & αλλαντικά από κάθε περιοχή της Ελλάδας, οι φρεσκοψημμένες Θρακιώτικες πίτες, τα παραδοσιακά αλείμματα και μαρμελάδες από την Χίο και φυσικά ο αρωματικός καφές, βρίσκονται στην καρδιά του Ελληνικού πρωινού και του νέου πολυχώρου της Υoleni's.

Το μενού έχει επιμεληθεί ο δημιουργός γεύσεων της Yoleni’s, βασισμένος σε παραδοσιακές συνταγές πρωινού από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στόχος του εγχειρήματος και ταυτόχρονα όραμα της οικογένειας Yoleni's, είναι να αναδειχθεί διεθνώς ο γαστρονομικός πλούτος της χώρας και η περίφημη ελληνική φιλοξενία, μέσα από τη γνωριμία με πάνω από 220 παραγωγούς και τα αγνά, αυθεντικά προϊόντα που δημιουργούν και προσφέρουν. Αυτός είναι και ο λόγος που οι προτάσεις του Κυριακάτικου πρωινού της Yoleni’s έχουν δημιουργηθεί αποκλειστικά με αγνά υλικά από το εδωδιμοπωλείο του πολυχώρου.

Το πρωινό προσφέρεται σε πλούσιο μπουφέ στο χώρο του αιθρίου.

Πληροφορίες για την Yoleni’s:

Το www.yolenis.com είναι το πρωτοπόρο Ελληνικό ηλεκτρονικό delicatessen με 2500 αυθεντικά προϊόντα τοπικού χαρακτήρα περισσοτέρων από 220 μικρών παραγωγών από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ξεκίνησε το 2013 με προσήλωση στη προώθηση των προϊόντων της Ελληνικής γης, αναδεικνύοντας διεθνώς το γαστρονομικό πλούτο μας. Τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα απολαμβάνουν ήδη καταναλωτές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση και από το φθινόπωρο του 2015 στις ΗΠΑ, μέσα σε 16 έως 36 ώρες από την παραγγελία!

Οι δράσεις της Yoleni's εκτείνονται στην παροχή υπηρεσιών εταιρικού δώρου, με ευρύ δίκτυο πελατών, και στην κάλυψη εξαγωγικών projects, υποστηρίζοντας με προϊόντα και τεχνογνωσία συνεργάτες σε όλον τον κόσμο. Από το Νοέμβριο του 2016 η Yoleni’s επεκτάθηκε με τη δημιουργία του πρώτου πολυχώρου της ελληνικής γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας, Yoleni’s Flagship concept store, το οποίο αποτελεί πρότυπο για τα επόμενα μεθοδικά βήματα ανάπτυξης σε νέες αγορές που ως σήμερα δεν έχει παρουσία με φυσικά σημεία πώλησης, όπως οι Η.Π.Α.

Στην αναγνωρισιμότητα και την ανάπτυξη της Yoleni’s σημαντικό ρόλο είχε το Ελληνικό βραβείο επιχειρηματικότητας, http://www.hellenicaward.com/en/, που έλαβε τον Ιούνιο του 2015 η εταιρεία, προκαλώντας το ενδιαφέρον νέων αγορών για συνεργασία σε επίπεδο αντιπροσώπευσης. Το «Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας» που στόχο έχει την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων στην Ελλάδα, στηρίζει τις βραβευμένες επιχειρήσεις και τους παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και καθοδήγηση.

διαβάστε ακόμα

Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός
Διεθνές Φεστιβάλ Αραδοσίβιων στην Ελασσόνα
Wyndham Hotels & Resorts: Ισχυρό α’ τρίμηνο με ρεκόρ νέων και υπό κατασκευή δωματίων
Πρώην δήμαρχος Βενετίας προς τουρίστες: «Μην πληρώνετε τον φόρο εισόδου στην πόλη»
Έρευνα | Τα καλύτερα και χειρότερα αεροδρόμια στην Ελλάδα, σύμφωνα με τους χρήστες της Google