Hondos Center: "Hello Greece! Γεια σου Ελλάδα!"

07-02-17 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

"Μένουμε Ελλάδα και το φωνάζουμε", διαμηνύουν και φέτος τα Hondos Center, αναρτώντας στην πρόσοψη του καταστήματος στην Ομόνοια μια μεγάλη αφίσα με θέμα αφιερωμένο στους Δελφούς.

"Hello Greece! Γεια σου Ελλάδα!" είναι το μήνυμα της αφίσας στο Hondos Center στην Ομόνοια. Αξίζει μια βόλτα στην Ομόνοια για να το δει κανείς γιατί είναι πραγματικά συγκινητικά καταπληκτικό!

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι το Μάρτιο, τα Hondos Center, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, με 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 4.500 εργαζόμενους, έστειλαν μήνυμα στήριξης της απασχόλησης και αισιοδοξίας για έξοδο από την κρίση, υπογραμμίζοντας ότι η έδρα της εταιρείας θα παραμείνει στην Ελλάδα.

Με καταχώρηση σε κυριακάτικες εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας, το λιτό, αλλά εξαιρετικά ελπιδοφόρο μήνυμα των Hondos Center ανέφερε τα ακόλουθα:

"Τα Hondos Center αγαπούν την Ελλάδα, τις Ελληνίδες, τους Έλληνες. Δραστηριοποιούμαστε στη χώρα μας και πιστεύουμε ότι θα ξεπεράσει τις δυσκολίες, με τη συμβολή όλων μας.Τα Hondos Center μένουν και παραμένουν Ελλάδα, για να συνεχίσουν να ενισχύουν την Ελληνική αγορά και να συντηρούν Ελληνικές οικογένειες απασχολώντας χιλιάδες εργαζόμενους.Δεν θα φύγει από εδώ για άλλες χώρες η έδρα της εταιρείας μας γιατί η καρδιά μας χτυπάει εδώ, Εμπιστευόμαστε την Ελλάδα και τους πολίτες της. Hondos Center, Μένουμε Ελλάδα!!!"

Τα Hondos Center άνοιξαν το πρώτο τους κατάστημα το 1967 και σήμερα, έχοντας μισό αιώνα ζωής, παραμένουν μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ενώ είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες διανομής καλλυντικών στην Ευρώπη.

Τα τελευταία χρόνια τα πολυκαταστήματα Hondos Center επενδύουν σταθερά στον τουρισμό και φροντίζουν ώστε οι τουρίστες που επισκέπτονται κάποιο από τα καταστήματα Hondos Center να έχουν στη διάθεσή τους μια μεγάλη ποικιλία και σε Ελληνικά προϊόντα. Δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην προβολή και παρουσίαση των Ελληνικών brands όπως APIVITA, KORRES , FRESH LINE, FREZYDERM, σαπούνια και καλλυντικά προϊόντα με βάση την ελιά, γι αυτό και τα ελληνικά προϊόντα αποτελούν τις πρώτες επιλογές στα ψώνια των τουριστών, βοηθώντας παράλληλα να γίνουν γνωστά και δημοφιλή στο εξωτερικό, αφού οι τουρίστες τα αναζητούν και στις χώρες τους.

 

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια