Διεθνής διάκριση για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Navarino Icons

02-02-17 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η πολυβραβευμένη σειρά προϊόντων Navarino Icons, η οποία αποτελείται από παραδοσιακά αγροτικά προϊόντα παραγωγής της Costa Navarino, πέτυχε μια ακόμα σημαντική διάκριση, ανάμεσα στα καλύτερα εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα παγκοσμίως.

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons (EVOO) ανακηρύχθηκε ως EVOO της χρονιάς για το 2016 στην παγκόσμια κατάταξη ελαιόλαδου World Ranking Extra Virgin Olive Oil.  

Το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons επίσης καταλαμβάνει την 5η θέση και το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Navarino Icons την 20η θέση ανάμεσα σε 92 διεθνή εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα στη λίστα με τα Καλύτερα Ελαιόλαδα Κορωνέϊκης ποικιλίας του 2016.

Το EVOO World Ranking, το σημαντικότερο παγκόσμιο σύστημα κατάταξης, δημιουργήθηκε με στόχο την ανάδειξη και προβολή των καλύτερων εξαιρετικών παρθένων ελαιόλαδων παγκοσμίως.

Συνεχίζοντας την παράδοση 4.000 ετών στην παραγωγή ελαιόλαδου στην Πελοπόννησο, το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο της Navarino Icons παράγεται από δέντρα εκατοντάδων ετών, μίας και μόνο ποικιλίας, που καλλιεργούνται στους παραθαλάσσιους ελαιώνες της Costa Navarino, ενώ ο καρπός τους συλλέγεται χωρίς μηχανική παρέμβαση με  τον πλέον παραδοσιακό τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.navarinoicons.com ή ακολουθήστε τα Navarino Icons στο Facebook, Twitter και Instagram.

Εμπνευσμένα από τις πλούσιες παραδόσεις και την ιστορία της Μεσσηνίας και της Πελοποννήσου, τα προϊόντα της Navarino Icons παράγονται από τοπικούς παραγωγούς με ποιοτικά και δημιουργικά κριτήρια και με μεθόδους παραγωγής πιστοποιημένες από την TUV Nord με  ISO 22000:2005. Στόχος είναι, μέσω αυτών των προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, να αναδείξει και να φέρει σε επαφή το κοινό με τη φυσική ομορφιά της Μεσσηνίας και την κληρονομιά των τοπικών παραδόσεων. Τα προϊόντα δημιουργούνται από συνταγές που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά από πρώτες ύλες από τα κτήματα, τους ελαιώνες και τους λαχανόκηπους της Costa Navarino.

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων