Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου: Διπλή διάκριση σε διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου στο Ισραήλ

16-06-15 | ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Με 2 διακρίσεις τιμήθηκαν οι βιολογικοί "Ελαιωνες Σακελλαροπουλου" στον 6ο Διεθνή Διαγωνισμο Ελαιολαδου TERRAOLIVO 2015, που αποτελει τον 3ο κορυφαιο διαγωνισμο στον κοσμο βάσει διεθνων προτυπων (EVOOWR).

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου στην πολη της Ιερουσαλήμ στο Ισραηλ με τη συμμετοχή περισσότερων από 520 ελαιολάδων από 18 χώρες, όπως η Ισπανία, η Ιταλία, η Ελλάδα, η Τυνησία, η Τουρκία, η Πορτογαλία, το Ισραήλ, η Αργεντινή, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουάη, η Αργεντινή, το Περού και η Σαουδική Αραβία.

Οι "Ελαιωνες Σακελλαροπουλου" τιμηθηκαν με δυο διακρισεις από τους ειδικους γευσιγνώστες ελαιολαδου (expert panel tasters) για το βιολογικο ελαιολαδο τους "Ωλεωαστρων evoo", ως εξής:

1) Grand Prestige Gold-Μεγάλο Χρυσό Βραβείο ( 86-100 Points )

2) Special Award-Best Flavor Of The Competition (Ειδικό Βραβείο-Καλύτερο Flavor Ελαιολάδου του Διαγωνισμού)

Το "Ωλεωαστρων evoo" των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, εχει τιμηθεί ξανά το 2013 στο Λονδίνο με χρυσο βραβείο GREAT TASTE AWARD.

"Είναι για εμας μια μεγαλη και ιδιαιτερα τιμητικη διακριση η διπλη αυτή βραβευση, μιας και προερχεται από ειδικους γευσιγνώστες ελαιολάδου, σε έναν από τους τρεις κορυφαιους διαγωνισμούς παγκοσμιως", επισημαίνει ο κ. Γιώργος Σακελλαρόπουλος.

Τα δυο αυτά βραβεια μαζι, αποτελουν το 31ο διεθνες βραβειο των βιολογικων "Ελαιώνων Σακελλαροπουλου" τα 4 τελευταια χρονια και το 10ο βραβειο για το 2015 σε παγκοσμιο επίπεδο.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι