Ο Dior επιλέγει το Four Seasons Resort Bali για το πρώτο pop-up κατάστημα στην Ινδονησία

22-07-22 | ΚΟΣΜΟΣ

Η παραδοσιακή κουλτούρα και ο τρόπος ζωής στην παραλία συναντούν την υψηλή ραπτική, καθώς ο οίκος Dior ανοίγει τον πρώτο του χώρο λιανικής στην Ινδονησία, στο Four Seasons Resort Bali που βρίσκεται στον κόλπο Jimbaran Bay,γεγονός που επιβεβαιώνει το προφίλ του νησιού ως προορισμό για απαιτητικούς ταξιδιώτες και εκλεκτές εκδηλώσεις.

Το νέο pop-up κατάστημα θα λειτουργεί καθημερινά στο Sundara Beach Club από τις 30 Ιουνίου έως τις 12 Αυγούστου, παράλληλα με το καφέ Dior. Η εν λόγω εκδήλωση σηματοδοτεί το πρώτο σημαντικό γεγονός στο Μπαλί, από το άνοιγμα των συνόρων σε διεθνείς επισκέπτες τον περασμένο Φεβρουάριο.

Σχετικά, ο κ. Nicolas Senes, Resort Manager στο Four Seasons Resort Jimbaran Bay, ανέφερε ότι η κλίμακα και ο υψηλού προφίλ χαρακτήρας  της εκδήλωσης είναι πρωτοφανής για το Μπαλί, καθώς το Four Seasons και ο οίκος Dior είναι brands πολυτελείας που επιδεικνύουν υπερήφανα τη  δημιουργικότητα, τη δεξιοτεχνία και την παγκόσμιας κλάσης εμπειρία που προσφέρουν.

Σε συνεργασία με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Kingsmen Indonesia του Dior, ολόκληρος ο χώρος εστίασης και beach club του Sundara που εκτείνεται σε δύο ορόφους και πάνω από 1.300 τετραγωνικά μέτρα, έχει μετατραπεί σε μια παραμυθένια βιτρίνα για τη νέα συλλογή Dioriviera 2022.

Η προσωρινή ανακαίνιση περιλαμβάνει μια υποβρύχια εγκατάσταση έργων τέχνης μήκους 57 μέτρων, που εκτείνεται σε όλο το μήκος της πισίνας του Sundara. Οι αυτοδύτες χρειάστηκαν 4 ημέρες για να εγκαταστήσουν το έργο τέχνης, με το λογότυπο Dioriviera και το σχέδιο toile de Jouy να φαντάζουν επιβλητικά στο κάτω μέρος της μεγαλύτερης παραθαλάσσιας πισίνας του Μπαλί.

Η αποκλειστική είσοδος στο pop-up κατάστημα, στο επίπεδο Sundara's Mezzanine, δίνει έμφαση στο πλούσιο θέμα της ζούγκλας της συλλογής Dioriviera 2022, καθώς ξεπροβάλλουν από τροπικά φυλλώματα γλυπτά άγριων ζώων σε φυσικό μέγεθος. Η Sundara απέκλεισε το επίπεδο του ημιώροφου - αφαιρώντας όλα τα έπιπλα, τα εσωτερικά χωρίσματα και 16 πολυελαίους - για να παράσχει έναν λευκό καμβά στον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων του Dior, ώστε να εγκαταστήσει την έκθεση και τα δικά του θεματικά έπιπλα, εξοπλισμό και καφέ. Ακόμη και οι τοίχοι, οι οροφές και τα ανάκλιντρα δίπλα στην πισίνα έχουν καλυφθεί με τη μονόχρωμη ταπετσαρία toile de Jouy της Dioriviera.

Το Dior Café προσφέρει μια γαστρονομική εμπειρία που συνδυάζει το χαλαρό αλλά και κομψό στυλ θερέτρου του Μπαλί. Ενώ το Sundara συνεχίζει να σερβίρει τις σύγχρονες διεθνείς και καπνιστές γεύσεις μπάρμπεκιου στους κύριους χώρους εστίασης στο ισόγειο, το Dior Café καλωσορίζει τους επισκέπτες για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με θέα στον ωκεανό. Το μενού του Dior εμπνευσμένο από τη Μεσόγειο δημιουργήθηκε από τον Executive Pastry Chef της Four Seasons David Peduzzi και τον Sundara Chef de Cuisine David Gavin (πρώην Chef de Cuisine στο Mozaic Ubud) που βασίστηκαν στη γαλλική εκπαίδευση και εμπειρία τους για να ανταποκριθούν στις γαστρονομικές οδηγίες του Dior Paris και τις ακριβείς απαιτήσεις για κάθε πιάτο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική εκδήλωση του Dior, συμπίπτει επίσης με το καλωσόρισμα του νέου γενικού διευθυντή Four Seasons Resort Jimbaran Bay, κ. Randy Shimabuku, το άνοιγμα του Healing Village Spa και το Rossano Ferretti Hair Spa. 

Τέλος, η γαστρονομική ομάδα του resort ενισχύθηκε και με τον διορισμό του Executive Chef Liam Nealon, ο οποίος ξεκίνησε το ταξίδι του στο Four Seasons ως Chef de Cuisine στο Sundara και επιστρέφει «σπίτι» στο Μπαλί, από την πιο πρόσφατη θέση του ως Executive Chef στο Four Seasons Resort Chiang Mai.

 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ