Walt Disney World Resort: Ανάπτυξη προσιτών κατοικιών σε 80 στρέμματα στη Φλόριντα

08-04-22 | ΚΟΣΜΟΣ

Σχεδόν 80 στρέμματα γης τα οποία βρίσκονται κοντά στα θεματικά της πάρκα στην Καλιφόρνια θα διαθέσει η Walt Disney World Resort, για την ανάπτυξη περισσότερων από 1.300 οικονομικών κατοικιών, με στόχο τη συνεισφορά στο μεγάλο πρόβλημα της στέγασης στην περιοχή.

Ειδικότερα, η Disney θα συνεργαστεί με τον κατασκευαστή, ώστε να προσθέσει δημιουργικές και καινοτόμες πινελιές στη νέα οικιστική ζώνη, μετατρέποντάς τη σε ένα ξεχωριστό μέρος κατοικιών.

Το νέο project, το οποίο βρίσκεται ακόμη στα αρχικά στάδια σχεδιασμού και υπόκειται σε κατάλληλες εγκρίσεις, θα προσφέρει στους κατοίκους μια ποικιλία προσιτών κατοικιών, οι οποίες θα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από σχολεία και το νέο εμπορικό κέντρο Flamingo Crossings Town Center.

Γνωστή για την κατασκευή κορυφαίων θεματικών πάρκων και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, η Disney θα φέρει στο εν λόγω έργο την ίδια καινοτομία, τεχνογνωσία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Σημειώνεται ότι οι κατοικίες θα διατεθούν σε υποψήφιους που πληρούν τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των μελών του καστ της Disney.

Σχετικά, ο πρόεδρος της Walt Disney World Resort, κ Jeff Vahle, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο όμιλος έχει επενδύσει στη συνεργασία με την κοινότητα για την επίλυση σύνθετων ζητημάτων, όπως είναι η έλλειψη οικονομικά προσιτών κατοικιών η οποία επηρεάζει πολλούς ανθρώπους σε ολόκληρη τη χώρα.

Τέλος, η νέα πρωτοβουλία θα ενταχθεί στις πρόσθετες επενδύσεις της  Disney για προσιτή στέγαση, όπως είναι έργο Finamore Place των 100 και πλέον κατοικιών, το οποίο βρίσκεται υπό κατασκευή με αναμενόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσης στις αρχές του καλοκαιριού του 2022. 

 

 
 
 

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη