Η Benchmark Pyramid αναλαμβάνει τη διαχείριση του Pittsburgh Airport Marriott

11-03-22 | ΚΟΣΜΟΣ

Τη διαχείριση του 318 δωματίων Pittsburgh Airport Marriott ανέλαβε η Benchmark Pyramid, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της εταιρείας. Η νέα συνεργασία σηματοδοτεί το 29ο ξενοδοχείο Benchmark Pyramid στο χαρτοφυλάκιο των ΗΠΑ, με ακίνητα που διαχειρίζονται τρίτοι από τη συγχώνευση της εταιρείας.

Σχετικά, ο κ. Warren Fields, CEO, Benchmark Pyramid επεσήμανε ότι, καθώς ο κόσμος απομακρύνεται από τους περιορισμούς που επιβάλλονταν κατά την πανδημία, οι ιδιοκτήτες αναζητούν έμπειρους διαχειριστές για να βελτιώσουν τα αποτελέσματα που έχουν μείνει στάσιμα ή ακόμη και καταστροφικά τα τελευταία χρόνια, και συμπλήρωσε ότι, συλλογικά, η ομάδα στελεχών της εταιρείας αντιμετώπισε πολλαπλές αρνητικές επιπτώσεις, βοηθώντας τους ξενοδόχους να σχεδιάσουν την επιστροφή στην κερδοφορία. Επί του παρόντος, η Benchmark Pyramid λειτουργεί 3 ξενοδοχεία στην ευρύτερη περιοχή του Πίτσμπουργκ και συνολικά 5 στην Πενσυλβάνια, παρέχοντας στην εταιρεία ανεκτίμητες πληροφορίες για την αγορά, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν προς όφελος του νέου ξενοδοχείου.

Το νέο ξενοδοχείο βρίσκεται στο 777 της Aten Road σε ακτίνα 5 μιλίων από το Πανεπιστήμιο Robert Morris, το Robinson Mall, διάφορες εταιρείες του Fortune 500 και περισσότερα από 75 εστιατόρια, ενώ είναι φιλικό προς  τα κατοικίδια. Πρόσφατα, το ξενοδοχείο ολοκλήρωσε μία πλήρη ανακαίνιση των δωματίων του, ύψους πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Οι παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν γυμναστήριο, εσωτερική πισίνα, μίνι μάρκετ και δωρεάν χώρο στάθμευσης για τους επισκέπτες. Τέλος, το Runner Stone Mill House Restaurant & Bar προσφέρει μια πλήρη σειρά από αμερικανικά πιάτα, σπέσιαλ κοκτέιλ και craft μπύρες.

Σχετικά με τη Benchmark Pyramid

Η Benchmark Pyramid δημιουργήθηκε το 2021 από τη συγχώνευση το  δύο εταιρειών διαχείρισης ξενοδοχείων. Το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του ομίλου περιλαμβάνει περισσότερα από 240 ξενοδοχεία στις ΗΠΑ, την Καραϊβική και την Ευρώπη. Ο όμιλος διατηρεί γραφεία στη Βοστώνη, στο The Woodlands, στο Τέξας, στο Σινσινάτι και στο Λονδίνο. 

 

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι