Αυστραλία: Παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια εν όψει του ανοίγματος των συνόρων

17-02-22 | ΚΟΣΜΟΣ

Η τουριστική αρχή της Αυστραλίας, Tourism Australia, λάνσαρε μια νέα διεθνή καμπάνια προκειμένου να ενθαρρύνει τους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση για τις επόμενες διακοπές τους στη χώρα, καθώς τα σύνορά της ανοίγουν πλήρως στους πλήρως εμβολιασμένους τουρίστες την ερχόμενη εβδομάδα.

Η καμπάνια έχει τίτλο «Don’t Go Small. Go Australia» και κοστίζει 40 εκατ. δολάρια Αυστραλίας (ή 21 εκατ. λίρες) και θα «τρέξει» στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, τον Καναδά, τις ΗΠΑ και το Ην. Βασίλειο.

Στόχος της είναι να υπενθυμίσει στους ταξιδιώτες όλες τις απίστευτες εμπειρίες που τους επιφυλάσσει η Αυστραλία. Η καμπάνια ξεκίνησε με τακτικές τοποθετήσεις σε τοποθεσίες-ορόσημα, όπως το Piccadilly Circus του Λονδίνου και η Times Square στη Νέα Υόρκη.

Ο υπουργός Εμπορίου, Τουρισμού και Επενδύσεων της Αυστραλίας, Dan Tehan, δήλωσε ότι η Tourism Australia είναι έτοιμη να εντείνει τις προσπάθειες διεθνούς μάρκετινγκ μόλις ανακοινωθεί το άνοιγμα των συνόρων.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Tourism Australia, Phillipa Harrison, δήλωσε ότι η καμπάνια θα «τρέξει» σε τηλεοπτικά, έντυπα, ψηφιακά και κοινωνικά κανάλια σε βασικές αγορές και θα περιλαμβάνει μερικούς από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς και εμπειρίες της Αυστραλίας.

«Η Αυστραλία έχει καταπληκτικά εμβληματικά σημεία για τα οποία είμαστε γνωστοί και αγαπητοί σε όλο τον κόσμο, όπως ο Μεγάλος Κοραλλιογενής Ύφαλος, το εντυπωσιακό Uluru και η γέφυρα του λιμανιού του Σίδνεϊ, και τώρα είναι η ώρα να υπενθυμίσουμε στον κόσμο αυτά τα πράγματα, καθώς και να παρουσισουμε μια σειρά από λιγότερο γνωστές αλλά εξίσου θεαματικές εμπειρίες και προορισμούς μας», εξήγησε.

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»