Tripadvisor- Atout France: Διαφημιστική συνεργασία 2 εκατ. ευρώ

06-11-21 | ΚΟΣΜΟΣ

Η Tripadvisor ανακοίνωσε ότι υπέγραψε επιστολή πρόθεσης συνεργασίας προβολής και προώθησης με την Atout France, τον γαλλικό οργανισμό τουριστικής ανάπτυξης που ηγείται της προσπάθειας αποκατάστασης των ταξιδιών και της φιλοξενίας στη μετα-πανδημική Γαλλία .

Η ανακοίνωση της συμφωνίας ακολουθεί τη συνάντηση του Διευθύνοντα Συμβούλου και συνιδρυτή της Tripadvisor, κ. Stephen Kaufer, με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο της Atout, κα Caroline Leboucher, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής του Destination France που διοργάνωσε ο Γάλλος Πρόεδρος Emmanuel Macron. Η στρατηγική αυτή συμμαχία, θα επιτρέψει στην Atout France να αξιοποιήσει τα δεδομένα και την εμβέλεια του Tripadvisor, γεγονός που θα συμβάλλει καθοριστικά στην προβολή και προώθηση της Γαλλίας ως τουριστικού προορισμού.

Η συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει στοχευμένη επένδυση 2 εκατομμυρίων ευρώ στην πλατφόρμα της Tripadvisor, θα λάβει τη μορφή στοχευμένης διαφήμισης και περιεχομένου με χορηγία που στοχεύει στην προσέλκυση επαναλαμβανόμενων ξένων ταξιδιωτών και ταξιδιωτών που προτίθενται ή ενδιαφέρονται να κάνουν διακοπές στην Ευρώπη.

Σχετικά, η κα Leboucher ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η συνεργασία με την Tripadvisor θα δώσει στον οργανισμό απαράμιλλη έκθεση και διεθνή εμβέλεια για να δημιουργήσει ζήτηση και να διευκολύνει την ενθουσιώδη επιστροφή της παγκόσμιας κοινότητας των ταξιδιωτών στη Γαλλία, προβάλλοντας τις πόλεις και τις κωμοπόλεις, ώστε οι τουρίστες και οι επισκέπτες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τη γαστρονομική τελειότητα και την ομορφιά της χώρας.  Παράλληλα, η κα Leboucher επεσήμανε ότι με τα δεδομένα της  Tripadvisor  και την καθοδήγηση από ειδικούς, ο οργανισμός θα κατανοήσει καλύτερα τις τάσεις και τις ανάγκες και θα αποκτήσει πρόσβαση σε εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την ταξιδιωτική συμπεριφορά των καταναλωτών, βοηθώντας τον να επιτύχει βασικούς στόχους μάρκετινγκ, όπως είναι η προσέλκυση περισσότερων ταξιδιωτών.

Σημειώνεται ότι η Atout France, ο επίσημος εθνικός οργανισμός τουριστικής ανάπτυξης της Γαλλίας, είναι υπεύθυνη για την προώθηση της ανάπτυξης της τουριστικής βιομηχανίας, του μεγαλύτερου οικονομικού τομέα της χώρας. Καθορίζει την εθνική στρατηγική για την προώθηση της Γαλλίας ως τουριστικού προορισμού, με βάση τις κατευθυντήριες γραμμές της γαλλικής κυβέρνησης και υποστηρίζεται από ένα δίκτυο περισσότερων από 400 συνεργατών στη Γαλλία και στο εξωτερικό, καθώς και από 35 γραφεία σε 32 χώρες.

Από πλευράς της, η Tripadvisor, ως εταιρεία ταξιδιωτικού προσανατολισμού, είναι διαθέσιμη σε 43 αγορές και 22 γλώσσες. Περιλαμβάνει περισσότερες από 934 εκατομμύρια κριτικές και απόψεις που αφορούν σχεδόν 8 εκατομμύρια επιχειρήσεις, ενώ παρέχει στους ταξιδιώτες προσφορές για καταλύματα, κρατήσεις για εμπειρίες και εστιατόρια, καθώς και προτάσεις για περιηγήσεις σε περιοχές ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο.

 

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο
Αδελφοποίηση του δήμου Αίγινας με τον δήμο Tarpon Springs στη Φλόριντα