Οι Βαλεαρίδες Νήσοι αναπτύσσουν πακέτο ασφαλείας για καλοκαιρινές διακοπές

12-05-21 | ΚΟΣΜΟΣ

Προκειμένου να προβληθούν ως ασφαλής προοορισμός, οι Βαλεαρίδες ανέπτυξαν ένα εκτενές πακέτο ασφάλειας για την καλοκαιρινή σεζόν με στόχο να παρέχουν ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την πανδημία, την υγειονομική περίθαλψη και την ασφάλεια των επισκεπτών και των ντόπιων.

Για το σκοπό αυτό, δημιουργήθηκαν κατευθυντήριες γραμμές δράσης που καλύπτουν όλα τα σημεία της τουριστικής αλυσίδας αξίας με σκοπό να προληφθεί η διασπορά του κορωνοϊού στα νησιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον, οι εργαζόμενοι κάνουν συχνά τεστ.

Η τοπική κυβέρνηση προσφέρει ασφάλιση επαναπατρισμού σε όλους τους τουρίστες που θα ταξιδέψουν στις Βαλεαρίδες αυτό το καλοκαίρι, καθώς και υπηρεσίες μετάφρασης και αποζημίωσης για παρατεταμένη διαμονή εξαιτίας νόσησης από κορωνοϊό. Το κόστος καλύπτεται από την Υπηρεσία Τουριστικής Στρατηγικής των Βαλεαρίδων (AETIB). Καθόλη τη διάρκεια της σεζόν θα λειτουργούν ξενοδοχεία καραντίνας.

Επίσης, η κυβέρνηση εισάγει μια εφαρμογή για κινητά που ονομάζεται «Safe Beach» και θα καταγράφει την πληρότητα των παραλιών σε πραγματικό χρόνο.

Το πακέτο ασφάλειας παρέχει επιπλέον πληροφόρηση σχετικά με τις διαθέσιμες πηγές του συστήματος υγείας, την ποιότητα περίθαλψης, τον αριθμό διαθέσιμων κλινών και τα νοσοκοκεία στα οποία θα μπορούν να απευθύνονται οι επισκέπτες.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο