Κανάρια: Κοντά στην αναγνώριση των αποτελεσμάτων από γρήγορα τεστ αντιγόνων

30-11-20 | ΚΟΣΜΟΣ

Οι αρχές των Καναρίων Νήσων επιζητούν την οριστικοποίηση μιας συμφωνίας η οποία θα επιτρέψει στους τουρίστες από περιοχές υψηλού κινδύνου να εισέρχονται στην περιοχή παρουσιάζοντας αποτελέσματα από γρήγορα τεστ αντιγόνου.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των Καναρίων, Ángel Víctor Torres, στόχος είναι τα μέτρα να έχουν τεθεί σε ισχύ όταν τελειώσει το δεύτερο lockdown της Βρετανίας, στις 2 Δεκεμβρίου. Υπάρχει μεγάλη επιθυμία για διακοπές στα νησιά, δήλωσε.

Ο κ. Torres πρόσθεσε ότι έρευνα του Νοσοκομείου de La Candelaria της Τενερίφης απέδειξε επιστημονικά ότι τα τεστ αντιγόνου έχουν όλες τις επιστημονικές προϋποθέσεις ώστε να ανταποκρίνονται στην απαιτούμενη ασφάλεια υγείας.

Η αερογέφυρα μεταξύ Ην. Βασιλείου και Καναρίων ισχύει από τον περασμένο μήνα. Προς το παρόν, οι αφίξεις τόσο στα Κανάρια όσο και στην ισπανική ενδοχώρα επιτρέπονται με αρνητικό αποτέλεσμα τεστ PCR το οποίο πρέπει να έχει γίνει έως 72 ώρες πριν την αναχώρηση.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι