Βρετανία: Πακέτα διακοπών με ασφαλιστική κάλυψη Covid από το Travel Republic

19-11-20 | ΚΟΣΜΟΣ

Μία νέα «ταξιδιωτική υπόσχεση», όπως την αποκαλεί,  δίνει το on-line ταξιδιωτικό πρακτορείο Travel Republic στους Βρετανούς που θέλουν να πάνε διακοπές εν μέσω πανδημίας κορωνοϊού. Ειδικότερα, κάθε νέο πακέτο διακοπών που περιλαμβάνει πτήση και ξενοδοχείο, θα συνοδεύεται από το ασφαλιστικό πρόγραμμα Covid Cover Plus, προσφέροντας προστασία σε μια σειρά από πιθανά γεγονότα.

Για παράδειγμα, οι ταξιδιώτες καλύπτονται εάν οι ίδιοι  ή ο συνταξιδιώτης τους ασθενήσει ή λάβει θετικά αποτελέσματα σε τεστ κορωνοϊού, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αναχώρησής του.

Άλλα πιθανά σενάρια που καλύπτει το πακέτο, περιλαμβάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο λόγω κορωνοϊού, εντός 28 ημερών από την έναρξη του ταξιδιού και τις σχετικές διαδικασίες εάν δεν επιτρέπεται η επιβίβαση στον αρχικό ασφαλισμένο ή στον συνοδό του μετά από θετικό τεστ κορωνοϊού. Επιπλέον, το εν λόγω πακέτο καλύπτει την πιθανή, αναγκαστική παράταση των διακοπών λόγω ασθένειας από κορωνοϊό, καθώς και τα έξοδα έκτακτης επιστροφής στη Βρετανία. Με αυτόν τον τρόπο, το Travel Republic προτρέπει τους Βρετανούς να σχεδιάσουν τις διακοπές των ονείρων τους με αυτοπεποίθηση, απαλλαγμένοι από το άγχος των καταστάσεων που μπορεί να προκαλέσει μία πιθανή επαφή με τον κορωνοϊό.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι