Νότια Αφρική: Νέα εφαρμογή κατά του κορωνοϊού για τις τουριστικές επιχειρήσεις

07-08-20 | ΚΟΣΜΟΣ

Μία νέα εφαρμογή για τους επιχειρηματίες του τουρισμού εξασφάλισε το Συμβούλιο Τουριστικών Επιχειρήσεων της Νότιας Αφρικής (TBCSA), η οποία αναμένεται να βοηθήσει στην επανέναρξη της τουριστικής βιομηχανίας, εκπαιδεύοντας τους υπεύθυνους των επιχειρήσεων στην τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Η εφαρμογή Opus4business, είναι ένας γρήγορος, εύκολος τρόπος καταγραφής της συμμόρφωσης με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο οποίος παρέχει  στους επιχειρηματίες και στο προσωπικό της τουριστικής βιομηχανίας ένα πρόγραμμα πιστοποίησης Travel Safe - Eat Safe.

Μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, παρέχει πληροφορίες για τη διασφάλιση των διαδικασιών ελέγχου και καθαριότητας, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται και να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας των υπαλλήλων, των προμηθευτών και των συνεργατών τους, σύμφωνα πάντα με τον νόμο περί προστασίας των προσωπικών δεδομένων, καθώς και να λαμβάνουν ενημερώσεις και να ανιχνεύουν τις επαφές τους, εάν χρειαστεί.  

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TBCSA Tshifhiwa Tshivhengwa δήλωσε ότι η Νότια Αφρική έχει λάβει ως προορισμός την παγκόσμια σφραγίδα έγκρισης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, βάσει των υγειονομικών της πρωτοκόλλων που έχουν σχεδιαστεί για τον τουριστικό κλάδο.

Σημειώνεται ότι η ανωτέρω σφραγίδα, επιτρέπει στους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο να αναγνωρίζουν τις χώρες και τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει παγκόσμια τυποποιημένα πρωτόκολλα υγείας και υγιεινής για ασφαλή ταξίδια.

Τέλος, ο κ. Tshivhengwa επεσήμανε ότι η ανωτέρω εφαρμογή είναι ένας ακόμη τρόπος με τον οποίο η βιομηχανία της χώρας επιδεικνύει αυτορρύθμιση και ετοιμότητα να ανοίξει για εσωτερικά και διεθνή ταξίδια και ενθάρρυνε τις επιχειρήσεις να την χρησιμοποιήσουν, ώστε να αυξήσουν τη συμμόρφωση στον κλάδο και να διατηρήσουν το προσωπικό και τους πελάτες τους ασφαλείς.

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ