Γαλλία: Νέες αναβολές μεγάλων εκθέσεων που επρόκειτο να διοργανωθούν τον Σεπτέμβριο

06-07-20 | ΚΟΣΜΟΣ

Νέες αναβολές αποφάσισαν οι διοργανωτές μεγάλων εκθέσεων στη Γαλλία.

Ειδικότερα, οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης MAISON & OBJET ανακοίνωσαν, την απόφασή τους να μην προχωρήσουν στην διοργάνωση της φθινοπωρινής έκδοσης της εν λόγω Έκθεσης τον Σεπτέμβριο επικαλούμενοι την έλλειψη ορατότητας ως προς τις ταξιδιωτικές συνθήκες των συμμετεχόντων, ιδίως των διεθνών και την απουσία διευκρινίσεων ως  προς τις άδειες διοργάνωσης μεγάλων εκδηλώσεων στις αρχές Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Όπως ανακοινώθηκε, η επόμενη έκδοση της Maison & Objet Paris θα πραγματοποιηθεί από 22 έως 26 Ιανουαρίου 2021.

Επίσης, η εταιρία διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης BIJORHCA PARIS, κοσμημάτων, ψευδοκοσμημάτων, χρυσοχοΐας, ωρολογοποιίας και των κλάδων τους, ανακοίνωσε την απόφαση ακύρωσης της φθινοπωρινής έκδοσης της εν λόγω Έκθεσης, η οποία επρόκειτο να λάβει χώρα κατά το διάστημα 4-7 Σεπτεμβρίου, επικαλούμενη τους ίδιους λόγους και διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι το πλαίσιο παραμένει 'εύθραυστο', παρά τo γεγονός ότι υφίσταται απόφαση για επανεκκίνηση  των μεγάλων εκδηλώσεων (Εκθέσεων, συνεδρίων κ.α.) στην Γαλλία από 1ης Σεπτεμβρίου 2020.

Και στις δύο περιπτώσεις οι διοργανωτές διεξήγαγαν έρευνες, έως και μια εβδομάδα πριν την λήψη των τελικών αποφάσεών τους, σχετικά με την πρόθεση των τακτικών εκθετών και επισκεπτών τους να συμμετάσχουν στην έκδοση του Σεπτεμβρίου, δημοσιεύοντας παράλληλα τα αποτελέσματα που συγκέντρωναν.

Και οι δύο ανωτέρω εμπορικές εκθέσεις είναι από τις σημαντικότερες στον τομέα τους διεθνώς και  διοργανώνονται δύο φορές ετησίως, τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο κάθε έτους.

H MAISON & OBJET Paris αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον χώρο του design, επίπλου, ειδών σπιτιού και εσωτερικής διακόσμησης διεθνώς και από τις μεγαλύτερες στην Γαλλία. Σύμφωνα δε, με στοιχεία των διοργανωτών, κατά την διοργάνωση του Σεπτεμβρίου 2019 συμμετείχαν σε αυτή άνω των 3.100 εκθετών, το 50% των οποίων προερχόταν από το εξωτερικό, ενώ η έκθεση παραδοσιακά φιλοξενεί περί τους 90.000 επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου του περιορισμού, η ψηφιακή πλατφόρμα MOM (Maison & Objet and More) εξακολούθησε την παρουσίαση νέων επωνυμιών και προϊόντων.

Η BIJORHCA Paris, εξακολουθεί να αξιολογείται ως η σημαντικότερη διεθνής έκθεση του τομέα της, παρά την παρατηρούμενη μείωση του αριθμού συμμετοχών κατά τα τελευταία χρόνια.

 

 

 

διαβάστε ακόμα

Η Χαβάη ψήφισε νόμο για τον περιορισμό των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων
Ο τουρισμός εισέφερε 215 δισ. ευρώ στην οικονομία της Ιταλίας το 2023
Τουρκικός τουρισμός | Ρεκόρ αφίξεων το α' 4μηνο στην Αττάλεια
Πεζοπορικές ξεναγήσεις στο Βόλο από το Μάιο έως το Σεπτέμβριο
Προβολή της Αθήνας και της Σκύρου σε γερμανόφωνο περιοδικό
Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων