Ο Ναδάλ καλεί τους διεθνείς ταξιδιώτες να επισκεφθούν τη Μαγιόρκα (video)

01-06-20 | ΚΟΣΜΟΣ

Ο διεθνής άσσος του τένις και πρεσβευτής του brand της Ισπανίας, Ραφαέλ Ναδάλ, καλεί τουρίστες από όλο τον κόσμο να επισκεφθούν τη γενέτειρά του, Μαγιόρκα, μέσα από βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η Μαγιόρκα είναι ένα μοναδικό και ιδιαίτερο νησί για μένα. Είναι ένα από τα πιο απίστευτα μέρη στον κόσμο, αναφέρει στο βίντεο ο Ραφαέλ Ναδάλ.

Στη συνέχεια, ο πρωταθλητής του τένις καλεί ανθρώπους από όλο τον κόσμο να απολαύσουν αυτόν το μοναδικό τουριστικό προορισμό, αλλά και την ακαδημία που ίδρυσε εκεί το 2016, την Rafa Nadal Academy by Movistar, η οποία βρίσκεται στην πόλη όπου γεννήθηκε, Μανακό.

Το βίντεο προβάλλεται από το λογαριασμό της Rafa Nadal Academy στο Youtube.

Κάθε καλοκαίρι από το 2017, το κέντρο αθλητισμού υποδέχεται πάνω από 2.000 ανθρώπους νεαρής ηλικίας και 700 ενηλίκους οι οποίοι ταξιδεύουν στο νησί των Βαλεαρίδων για να ασχοληθούν με τα σπορ και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους στο τένις, απολαμβάνοντας παράλληλα τις ατραξιόν του προορισμού.

Σας προσκαλώ όλους να εξερευνήσετε αυτό το όμορφο νησί, και να αθληθείτε με ασφάλεια, αναφέρει στο βίντεο ο Ναδάλ.

Διαθέτουμε μια εξαιρετική ομάδα που είναι αφοσιωμένη στο να φροντίζει για την ευεξία σας, αναφέρει και τονίζει το στοιχείο της ασφάλειας τόσο στον προορισμό όσο και στην Ακαδημία.

H Ακαδημία Ναδάλ προωθείται ως παγκόσμιο σημείο αναφοράς όσον αφορά την υγεία και την ασφάλεια, και κατά τη διάρκεια του lockdown στη χώρα είχε φιλοξενήσει πάνω από 80 αθλητές που χρειάστηκε να απομονωθούν καθώς τα ταξίδια επιστροφής δεν μπορούσαν να πραγματοποιηθούν.

Το κέντρο εφαρμόζει όλα τα νέα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής.

Ο Ναδάλ κλείνει το βίντεο λέγοντας «Σας περιμένουμε στη Μαγιόρκα».

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι