Φλωρεντία: Οι επισκέπτες που πληρώνουν τουριστικό φόρο έχουν έκπτωση στα μουσεία

12-09-18 | ΚΟΣΜΟΣ

Έκπτωση στην είσοδο επισκεπτών σε 3 μουσεία (Bardini, Novecento και Forte di Belvedere) προσφέρουν οι δημοτικές αρχές της Φλωρεντίας σε όσους τουρίστες επιβαρύνονται με τουριστικό φόρο κατά τη διαμονή τους στον προορισμό.

Ο δήμος λάνσαρε επισήμως τη δεύτερη φάση της καμπάνιας #EnjoyRespectFirenze, η οποία προσφέρει στους τουρίστες που έχουν καταβάλλει τουριστικό φόρο στα ξενοδοχεία της πόλης τη δυνατότητα εισόδου στα τοπικά μουσεία με χαμηλότερο κόστος.

Από τις 11 Σεπτεμβρίου, τα ξενοδοχεία της Φλωρεντίας έχουν λάβει ενημέρωση για σχετικά εκπτωτικά κουπόνια που οφείλουν να προμηθεύουν στους τουρίστες.

Η καμπάνια του δήμου προβλέπει ένα ειδικό voucher, το οποίο προσφέρει πλεονεκτήματα στους επισκέπτες. Υπάρχουν 3 κουπόνια, καθένα από τα οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε από τα μουσεία. Τα κουπόνια θεωρούνται έγκυρα μόνο εφόσον έχουν τη σφραγίδα του ξενοδοχείου.

διαβάστε ακόμα

Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη