Νέα διεθνή βραβεία ταξιδιωτικών βίντεο στο Λας Βέγκας

19-02-18 | ΚΟΣΜΟΣ

Την πρώτη απονομή των Travel Video Awards (TVAs) διοργανώνει η Citizine Networks, Inc., στις 11 Απριλίου του 2018 στο πλαίσιο του 2018 NAB Show στο Λας Βέγκας.

Τα βίντεο που θα βραβευθούν θα κερδίσουν διάκριση για την καινοτομία και στο βαθμό που εμπνέουν τους ταξιδιώτες, θα πρέπει να προέρχονται από ανεξάρτητους παραγωγούς, την τουριστική βιομηχανία, εταιρίες μέσων ενημέρωσης και lifestyle brand και να έχουν προβληθεί στα ΜΜΕ ή το διαδίκτυο από την 1η Ιανουαρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου του 2017.

Η προθεσμία υποβολής τους λήγει στις 25 Φεβρουαρίου.

Ταξιδιωτικά βίντεο παρακολουθούν οι καταναλωτές στο 70% των περιπτώσεων λήψης απόφασης για ταξίδι επισημαίνει ο ιδρυτής και CEO της Citizine, Philip DeBevoise, τονίζοντας ότι αυτά αποτελούν ένα ισχυρό εργαλείο μάρκετινγκ παρόμοιο με ο,τι αντιπροσωπεύουν τα βίντεο στη μουσική βιομηχανία: Εξαιρετικά ελκυστικό περιεχόμενο που οδηγεί σε συναλλαγές. Παρομοίασε δε τα βραβεία αυτά με τα Video Music Awards του μεγάλου μουσικού καναλιού MTV.

Στο ετήσιο NAB Show συμμετέχουν πάνω από 100.000 επαγγελματίες από τον χώρο των μέσων ενημέρωσης, της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας από όλο τον κόσμο και είναι ο σπόνσορας του εναρκτήριου προγράμματος απονομής των βραβείων.

Υποβολή συμμετοχών στη διεύθυνση http://www.thetravelvideoawards.com/

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι