Εκδήλωση για την Ελλάδα στις Βρυξέλλες

11-09-17 | ΚΟΣΜΟΣ

Υπαίθρια εκδήλωση στις Βρυξέλλες αφιερωμένη στην Ελλάδα, με την ονομασία «Cosy Greek Day", διοργανώνει ο Δήμος των Βρυξελλών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Βέλγιο και την Ελληνική Κοινότητα Βελγίου το Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 στην οδό Rue de Namur, 1000 Bruxelles από τις 11.00 έως τις 20.00.

Η εκδήλωση έχει σκοπό την προβολή της ελληνικής κουλτούρας, διατροφής, τουρισμού και πολιτισμού. Περιλαμβάνει έκθεση ελληνικών προϊόντων και εδεσμάτων σε ειδικά περίπτερα που θα διαθέσει ο Δήμος των Βρυξελλών στους ενδιαφερόμενους, πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα οργανώσει η Ελληνική κοινότητα και τουριστική προβολή της χώρας μας που επιμελείται το Γραφείο EOT Κάτω Χωρών. Η εταιρεία AEGEAN προσφέρει 2 αεροπορικά εισιτήρια για Ελλάδα, τα οποία θα κληρωθούν, καθώς και άλλα δώρα που θα προσφερθούν μετά από κλήρωση στους επισκέπτες.

Στην εκδήλωση οι επιχειρήσεις που θέλουν είτε απλώς να προβάλλουν είτε και να πωλήσουν τα προϊόντα τους, μπορούν να ενοικιάσουν περίπτερα (Stands), διαστάσεων 3X2 μέτρα, τα οποία θα διατεθούν και θα τοποθετηθούν από τον Δήμο των Βρυξελλών κατά μήκος της οδού.

Η εκδήλωση στοχεύει στο να προβληθεί η Ελλάδα όσο σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών όσο και σε επίπεδο πολιτισμού και τουρισμού. Το γεγονός θα προβληθεί από τον Δήμο των Βρυξελλών στα τοπικά μέσα και αναμένεται να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

διαβάστε ακόμα

Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι
In –Edit, Φεστιβάλ Μουσικών Ταινιών στη Θεσσαλονίκη
Ανακαίνιση του κτηρίου της πρώην Φοιτητικής Εστίας του Παντείου - λειτούργησε αρχικά ως ξενοδοχείο