Ευρωπαϊκός τουρισμός: Διασύνδεση b2b με τις αγορές της Κίνας και των ΗΠΑ

14-07-17 | ΚΟΣΜΟΣ

Πρόγραμμα εκπαιδευτικών συνεδρίων και εκδηλώσεων/ workshop δικτύωσης με στόχο την προώθησή της ως τουριστικού προορισμού στις μεγάλες αγορές εξερχόμενου τουρισμού Κίνα και ΗΠΑ, σχεδιάζει η Ευρώπη. 

Το πρόγραμμα, με τίτλο «Συνέργειες στον Ευρωπαϊκό Τουρισμό» θα περιλαμβάνει μια σειρά από 8 συνέδριο και εκδηλώσεις δικτύωσης b2b εντός της ΕΕ αλλά και στις αγορές-στόχους της Κίνας και των ΗΠΑ. Περιλαμβάνει επίσης συμμετοχή σε διεθνείς εμπορικές εκθέσεις με εξειδικευμένα θεματικά περίπτερα.

Η εναρκτήρια εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 19 Ιανουαρίου του 2018 στη Βενετία. Θα περιλαμβάνει Συνέντευξη Τύπου σχετικά με την αποστολή buyers στον τουρισμό από την Κίνα στην Ευρωπαϊκή αγορά και προγραμματισμένες επαφές με ευρωπαίους παρόχους υπηρεσιών. 

Η δεύτερη εκδήλωση θα διεξαχθεί το Μάρτιο στο Βερολίνο, τις ημερομηνίες διεξαγωγής της διεθνούς τουριστικής έκθεσης ITB. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στον ευρωπαϊκό πολιτισμό και τα πανευρωπαϊκά δρομολόγια κρουαζιέρας ποταμού και ομαδικών ταξιδίων. 

Η τρίτη εκδήλωση θα γίνει τον Απρίλιο στο Πεκίνο, με έμφαση στα οικογενειακά ταξίδια, με στόχο τις ευρωπαϊκές εταιρίες που αναζητούν κοινό από την Κίνα. 

Δεδομένου ότι πολλοί διεθνείς τουρίστες αντιμετωπίζουν την Ευρώπη ως ενιαίο προορισμό, το πρόγραμμα δε θα δώσει έμφαση σε χώρες, πόλεις ή αξιοθέατα αλλά σε θεματικές ενότητες και διαδρομές που ενδιαφέρουν τους ξένους επισκέπτες, όπως τα οικογενειακά ταξίδια, ο πολιτισμός, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση, το lifestyle και ο ρομαντισμός.

Οι εταιρίες με βάση στην ΕΕ που επιθυμούν να προβληθούν στην κινεζική και αμερικανική αγορά συμμετέχοντας στο πρόγραμμα καλούνται να υποβάλλουν αίτηση στο www.EUtravelpartnerships.org.

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και διεξάγεται από μια επιτροπή που αποτελείται από την ευρωπαϊκή ένωσης τουρισμού, ΕΤΟΑ, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την ευρωπαϊκή ένωση τουριστικών γραφείων και τουρ οπερέιτορ, ECTAA.

διαβάστε ακόμα

Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ
MyCoast: | Η νέα ψηφιακή εφαρμογή για την τήρηση της νομιμότητας σε αιγιαλό και παραλίες
Τουρισμός | "Διασκεδάστε με σεβασμό" στις Βαλεαρίδες Νήσους - η νέα καμπάνια για υπευθυνότητα των τουριστών
Έρευνα: Μεγαλώνει το «παράθυρο» κρατήσεων στα ταξίδια – Η Ευρώπη πρωταθλήτρια