ErotikaLand: Θεματικό πάρκο για το σεξ σχεδιάζουν στη Βραζιλία

04-05-16 | ΚΟΣΜΟΣ

Ένα πάρκο διασκέδασης με θέμα το σεξ, που θα διαθέτει συγκρουόμενα (σε σχήμα πέους) και δονούμενο σινεμά … 7 διαστάσεων, σχεδιάζει να κατασκευάσει μια εταιρία στη Βραζιλία.

Το ErotikaLand θα βρίσκεται κοντά στη νότια πόλη Piracicaba της Βραζιλίας, 2 ώρες με αυτοκίνητο από το Σάο Πάολο, και θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, πισίνα γυμνιστών, σνακ μπαρ όπου θα σερβίρονται αφροδισιακά ποτά καθώς και ένα «αισθησιακό τρένο» το οποίο θα κινείται με άνδρες και γυναίκες χορευτές.

Η κατασκευάστρια εταιρία ελπίζει ότι το πάρκο θα έχει ανοίξει για τους επισκέπτες μέχρι το 2018 και η είσοδος θα κοστίζει 100 δολάρια, όπως γράφει η Sun.

Ωστόσο, οι ντόπιοι προβάλλουν τις αντιρρήσεις τους καθώς ανησυχούν για το είδος των ανθρώπων που θα προσελκύει το πάρκο.

Το Χριστιανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα που διοικεί την πόλη, πιστεύει ότι το πάρκο θα προσελκύει διεφθαρμένους επισκέπτες, και η πόλη, η οποία κατά το παρελθόν ήταν γνωστή και ως το Άμστερνταμ της Βραζιλίας λόγω της ευρείας χρήσης ναρκωτικών, τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να γίνει ως γνωστή και ως η πρωτεύουσα του σεξ.

Plans for ErotikaLand include an erotic games arcade, sex shop and vibrating cinema. Picture: softove.com.br

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας που βρίσκεται πίσω από το πρότζεκτ, Mauro Morata, τονίζει ότι το πάρκο θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θα βοηθήσει στην προώθηση του ασφαλούς σεξ, καθώς και ότι οι επισκέπτες δεν θα επιτρέπεται να κάνουν σεξ στο ίδιο το πάρκο. «Δεν θα είναι ο κατάλληλος χώρος για καλόγριες αλλά δεν θα προσπαθήσουμε να αναβιώσουμε τα Σόδομα και τα Γόμορα», είπε. «Αν οι επισκέπτες θελήσουν να προχωρήσουν σε επόμενο επίπεδο, θα μπορούν να κατευθυνθούν σε κοντινό μοτέλ, το οποίο επίσης θα λειτουργούμε».

Επιπλέον, όπως είπε, η ErotikaLand θα δημιουργήσει 250 θέσεις εργασίας ενώ θα προσελκύει στην περιοχή χιλιάδες τουρίστες.

Δεν θα είναι το πρώτο θεματικό πάρκο για το σεξ, καθώς λειτουργεί ήδη το Love Land στο νησί Jeju στη Ν. Κορέα. Ωστόσο, αποτελεί ένα από τα πιο περίεργα στον κόσμο, όπως το θεματικό πάρκο Dolly Parton στο Τενεσί και το Grutas Park στη Λιθουανία.

διαβάστε ακόμα

Αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών η επίσκεψη Κεφαλογιάννη στην Κεφαλονιά
ΕΟΤ και SKY express: Συνεργασία για την τουριστική προβολή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές αγορές
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στην έκθεση Arabian Travel Market
Στρατηγική συνεργασία Ομίλου Sani/Ikos με το Πανεπιστήμιο Cornell
Τουρισμός: Η Ελλάδα τρίτος δημοφιλέστερος προορισμός διακοπών για τους Ευρωπαίους το καλοκαίρι του 2024
Γερμανικά ταξιδιωτικά γραφεία: Αύξηση 4,5% στις πωλήσεις τον Απρίλιο
Διεθνής Ημέρα Μουσείων 2024 | ΟΙ δράσεις στο Μουσείο Ακρόπολης το Σαββατοκύριακο
Όμιλος Μήτση | Νέος προορισμός η Κέρκυρα, με την αγορά του Messonghi Beach Hotel και τη διαχείριση του Belvedere Hotel
Υπερ-τουρισμός | Sebastian Ebel: Η TUI παίρνει "πολύ, πολύ σοβαρά" τις διαδηλώσεις, αλλά δεν τις βλέπει ως απειλή
TUI Fly | Ένα αεροπλάνο πρεσβευτής της ιστορίας των 50 χρόνων της