Τι βλέπουν οι αεροσυνοδοί και ...φρικάρουν

15-03-16 | ΚΟΣΜΟΣ

Ακραία περιστατικά που φτάνουν στο όριο του ανεκδότου, καθώς και άλλα, λιγότερα διασκεδαστικά  και αγενή ή, ακόμα χειρότερα, αηδιαστικά, αντιμετωπίζουν οι αεροσυνοδοί εν ώρα πτήσης.

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα οι ίδιες καταμαρτυρούν στην πλατφόρμα ερωτοαπαντήσεων Quora.

Όπως αναφέρει η αεροσυνοδός Olivia Roqua, «είχα επιβάτες που ήθελαν να μάθουν σε τι ύψος πετάμε, πριν την απογείωση. Έχω δει ανθρώπους να σπρώχνουν τα παιδιά τους που κάνουν εμετό στην κουρτίνα της business class για να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσουν την κατάσταση. Έχω δει γυναίκα να βάζει το μωρό της στο ντουλάπι».

Έχετε βγάλει τα παπούτσια σας στο αεροπλάνο; Ο Julien Durand το θεωρεί μια σιχαμερή συνήθεια και αναφέρει ότι έχει δει επιβάτες να περπατούν με γυμνά πόδια στο αεροπλάνο, ακόμα και στις τουαλέτες.

Ο ίδιος αναφέρει ότι ένας άνδρας κάποτε τον ρώτησε αν μπορούσε να αυνανιστεί «ακόμα και με δεμένη ζώνη».

Επίσης έχει δει άνδρα επιβάτη να ξεφυλλίζει περιοδικό πορνό, ενώ καθόταν δίπλα σε ένα παιδί. 

Ακόμα πιο περίεργη είναι η ιστορία που διηγείται με έναν επιβάτη που τοποθέτησε ένα φρεσκοκομμένο κεφάλι αντιλόπης στο ντουλάπι, με το αίμα να τρέχει από ψηλά.

Ο Julian κατατάσσει επίσης τους γονείς που πιστεύουν ότι η αεροσυνοδός είναι η νταντά του παιδιού τους στην κατηγορία των χειρότερων επιβατών. 

Η Heather Wilde συμπεριλαμβάνει σε αυτή την κατηγορία τους επιβάτες που αλλάζουν πάνα στο μωρό τους σε πλήρη θέα.

Θεωρεί επίσης ενοχλητικούς όσους δαγκώνουν τα νύχια τους, όσους έχουν μύκητες και όσους σπάνε στα σπυριά τους επειδή λειτουργούν σα να βρίσκονται σε μια φούσκα μόνοι τους μόλις μπουν στο αεροσκάφος.  

Ενοχλητικά κρίνονται ακόμη τα ζευγάρια που πιστεύουν ότι κανείς δε μπορεί να τα δει.

Η αεροσυνοδός Katerina Simms γράφει: «Είχα μία φίλη που δούλευε ως αεροσυνοδός και μπλέχτηκε σε έναν καβγά με έναν τύπο που επέμενε να έχει όλα όσα ήταν δωρεάν ή συμπληρωματικά στην πτήση. Ήταν εξαιρετικά εκνευριστικός και συνεχώς ρωτούσε το πλήρωμα για διάφορα πράγματα. Αν έβλεπε κάποιον δίπλα του να παίρνει κάτι, το ήθελε κι εκείνος. Σε κάποιο σημείο, κατά τη διάρκεια της πτήσης, μια κυρία ζήτησε μια σερβιέτα για μια έκτακτη κατάσταση. Τοτε εκείνος επέμεινα να του δοθεί μια σερβιέτα, καθώς ήταν δωρεάν! Η φίλη μου προσπάθησε να του εξηγήσει. Δεν είμαι σίγουρη ότι μιλούσε καλά αγγλικά γιατί επέμενε και πάλι και φαινόταν να πιστεύει ότι η σερβιέτα ήταν μάσκα ύπνου. Μόλις έλαβε μια σερβιέτα, αφαίρεσε το χάρτινο τμήμα και την κόλλησε στα μάτια του, και σύντομα αποκοιμήθηκε».

Η αστεία παρουσίαση των οδηγιών πτήσης

Και μια ο λόγος για αεροσυνοδούς: ευρηματικός αεροσυνοδός της Ryanair παρουσιάζει τις οδηγίες πτήσης με τον δικό του, αστείο τρόπο.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο αεροσυνοδός προσποιείται ότι αυτοστραγγαλίζεται με τη μάσκα οξυγόνου και ότι στη συνέχεια τα μαλλιά του ανακατεύονται καθώς τραβά το life jacket επάνω από το κεφάλι του. 

Το βίντεο του αεροσυνοδού έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Δείτε το…

διαβάστε ακόμα

Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη