Στις 29 και 30 Μαρτίου το 3ο Gastronomy Fair 2015 για επαγγελματίες στο χώρο της γαστρονομίας

09-03-15 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Ποιοτικά προϊόντα από όλο τον κόσμο της DEALS AE θα παρουσιαστούν στη διάρκεια της φετινής εκδήλωσης γευσιγνωσίας Gastronomy Fair, που διοργανώνεται στις 29 και 30 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και απευθύνεται σε επαγγελματίες και λάτρεις των γεύσεων. 

Η τρίτη διοργάνωση του Gastronomy Fair 2015 θα περιλαμβάνει μια σειρά γευσιγνωσιών και master classes.

Στα προϊόντα που θα παρουσιαστούν περιλαμβάνονται οι σοκολάτες Valrhona –πολύτιμο υλικό των καλύτερων  pastry chefs σε όλο τον κόσμο- γκάμα ξένου και ελληνικού Αμπελώνα, μεγάλη ποικιλία από special μπύρες και Ελληνικής Μικροζυθοποιΐας, χαρμάνια τσαγιού Kusmi Tea, συλλογή αποστάγματων, λικερ, aperitif, bitter, φρούτα, πολτοί φρούτων Ravifruit και πολλά άλλα.

Το Gastronomy Fair έχει στόχο τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της γεύσης και της γαστρονομίας. 

 

διαβάστε ακόμα

Σαντορίνη: Οι τρεις αιτίες για την κατολίσθηση στη Θηρασιά – Τι εκτίμησε ο Λέκκας
Αεροδρόμιο Σητείας | Ο καλύτερος Μάρτιος & το καλύτερο α' τρίμηνο των τελευταίων 9 ετών
Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»