Πανελλήνια έκθεση μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Πάτρα

19-04-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Οι Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας,  θα διοργανώσουν από 16 έως τις 18 Ιουνίου  το 7ο Patras Motor Show με υποστηρικτές τον Δήμο Πάτρας, τον Ο.Λ. Πατρών Α.Ε., το Λιμεναρχείο Πατρών, το Εργαστήριο Ηλεκτρομηχανικής Μετατροπής Ενέργειας του Πανεπιστημίου Πατρών,  την Ναυτική Διοίκηση Ιονίου και τη Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Το P.M.S. είναι μία Πανελλήνια Έκθεση με μεγάλη αναγνωρισιμότητα, με βασικό θέμα Εκθεμάτων Μηχανοκίνητα Οχήματα παντός τύπου και λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις.

Το 7ο P.M.S θα διεξαχθεί και φέτος στον Μόλο του Αγ. Νικολάου. Η έκθεση τα τελευταία χρόνια έφθασε να έχει 30.000 επισκέπτες την ημέρα, ενώ φέτος αναμένεται ακόμη υψηλότερη επισκεψιμότητα. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν και πολιτιστικά δρώμενα με τη συμμετοχή χορευτικών συγκροτημάτων καθώς και μουσικές βραδιές με τη συμμετοχή σημαντικών καλλιτεχνών.

Η έκθεση από την πρώτη στιγμή σχεδιάστηκε με γνώμονα την ανάπτυξη της περιοχής της Δυτικής Ελλάδος και την ανάδειξη της σαν το κέντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού της χώρας. Η Πόλη της Πάτρας και οι τοπικές αρχές έχουν αγκαλιάσει το πολυεπίπεδο αυτό γεγονός από τον πρώτο χρόνο της διεξαγωγής του. Οι διοργανωτές φροντίζουν κάθε χρόνο να αναβαθμίσουν το θεσμό μέσα από παράλληλες δράσεις και γεγονότα, και να διατηρήσουν το υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας που διέκρινε το εγχείρημα. Η διοργάνωση ξεφεύγει από τα στενά όρια ενός αθλητικού και πολιτιστικού γεγονότος και καθίσταται μία σημαντική δράση, η οποία συμβάλει στην οικονομική, τουριστική και πολιτιστική αναβάθμιση της Δυτικής Ελλάδας. Τα οφέλη από τη διοργάνωση για τη Δυτική Ελλάδα και την Αχαΐα συμπυκνώνονται στην άμεση ανταποδοτικότητα σε τουριστική κίνηση από την προσέλκυση αθλητών και συνοδών αφενός, και εξειδικευμένων ομάδων τουριστών με τα αντίστοιχα ειδικά ενδιαφέροντα αφετέρου, στην έμμεση ανταποδοτικότητα από τη γενικότερη προβολή της περιοχής με πομπούς τους συμμετέχοντες και παρακολουθούντες την εκδήλωση και δέκτες το άμεσο και έμμεσο οικογενειακό και κοινωνικό τους περιβάλλον.

διαβάστε ακόμα

Ξενοδοχείο μετατρέπεται σε επιπλωμένα διαμερίσματα στο Πευκί - Αποκατάσταση διατηρητέων με τουριστική χρήση στην Αίγινα
Δήμος Βιάννου | Μέτρα για τη λειψυδρία - Stop στις νέες πισίνες
Προορισμοί: ‘Εκθεση Φωτογραφίας στον Βόλο
Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος στον Κόζιακα
Το ρομπότ SOPHIA στην 3η Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο την Κυριακή
Η Ολυμπιακή Φλόγα από την Ελλάδα στη Γαλλία
«The Crete Trip 2024» στην Κρήτη | πολιτιστικό ταξίδι με 900 φοιτητές από 45 χώρες
Μάνος Κόνσολας | «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»
Δήμος Αθηναίων: Αυξήθηκαν κατά 54% οι εντολές απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων
Αγώνας ορεινού τρεξίματος Ανοπαία Ατραπός