Θεσσαλονίκη: 10.820 επισκέπτες στην έκθεση Auto Festival

10-04-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Με 10.820 λάτρεις της αυτοκίνησης από όλη την χώρα πλημμύρισε το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της έκθεσης Auto Festival, η οποία ολοκληρώθηκε χθες με διοργανωτές την ΔΕΘ-Helexpo και την Promauto.

H Auto Festival στην 2η φετινή διοργάνωση της αποτελεί πλέον θεσμό και θα διεκδικήσει το 2018 να «αναρριχηθεί» υψηλότερα, προκειμένου να μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερες εκθεσιακές συμμετοχές και μεγάλες πρεμιέρες νέων μοντέλων.

Στην φετινή έκθεση συμμετείχαν 20 εταιρείες, που εκπροσώπησαν ισάριθμες μεγάλες διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες και παρουσίασαν σε 6.000 τ.μ. όλα τα καινούργια μοντέλα τους, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα για επί τόπου test drive από τους υποψήφιους πελάτες. 

Alfa-Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Hyundai, Isuzu, Jeep, Kia, Mercedes-Benz & Smart, Nissan, Peugeot, Renault, Skoda, Volvo, VW, Land Rover και Jaguar παρουσίασαν, εκτός από την υφιστάμενη γκάμα τους και 10 νέα μοντέλα.

Τα εκθέματα της Auto Festival κάλυψαν το επιβατικό αυτοκίνητο, τα 4Χ4, τα SUV, το επαγγελματικό αυτοκίνητο, τα αξεσουάρ και τα ανταλλακτικά-εργαλεία.

διαβάστε ακόμα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βραβεύει εξέχοντα αρχιτεκτονικά έργα σε όλη την Ευρώπη
ΕΟΤ: Προβολή της Ελλάδας στη Μεγάλη Βρετανία για τουρισμό περιπέτειας
Γερμανικός τουρισμός: +63% οι δαπάνες για διακοπές το καλοκαίρι του 2024 – Τρίτη επιλογή η Ελλάδα
Ελληνικός τουρισμός 2024 | Τι δείχνουν οι προγραμματισμένες αεροπορικές θέσεις για τη σεζόν - η εικόνα ανά αγορά και αεροδρόμιο
Ισπανικός τουρισμός | Νέο ρεκόρ αναμένεται το 2024
Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά
Χαλκιδική: Fam trip 20 τουριστικών πρακτόρων από 12 χώρες
Νέες Σ.Σ.Ε. στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις των Χανίων
Indie Playground Festival vol.2 | 1 & 2 Ιουνίου | Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου
Προβολή της Ελλάδας στη Στοκχόλμη ως ιδανικός προορισμός για συνταξιούχους