Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο στην έκθεση FIBO Cologne

04-04-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Στον εκθεσιακό χώρο της Κολωνίας, στη Γερμανία, θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 6-9 Απριλίου, από τον διοργανωτή Reed Exhibitions, η Διεθνής Έκθεση FIBO Cologne 2017, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις για την υγεία, τη φυσική κατάσταση και την ευεξία παγκοσμίως. Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, το οποίο εκπροσωπεί, περισσότερα από 60 χρόνια, Διεθνείς Γερμανικές Εκθέσεις, προσφέρει δωρεάν κάρτες εισόδου.

Περισσότεροι από 940 επαγγελματίες εκθέτες από 42 χώρες θα παρουσιάσουν σε 160.000 τμ τα προϊόντα τους και ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών. Πάνω από 153.000 επισκέπτες, από τους οποίους 83.000 επαγγελματίες, επισκέπτονται την έκθεση κάθε χρόνο, τόσο για τις καινοτομίες, τις νέες τάσεις και τις ιδέες για γυμναστήρια, εγκαταστάσεις φυσικής κατάστασης και ευεξίας, ξενοδοχεία, ιατρεία, φυσικοθεραπευτήρια, κέντρα θεραπείας και αποκατάστασης, όσο και για τα διαδραστικά προγράμματα που λαμβάνουν χώρα στην έκθεση. Την Πέμπτη και την Παρασκευή, 6 και 7 Απριλίου, η έκθεση θα είναι ανοιχτή μόνο για επαγγελματίες επισκέπτες, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή,  8 και 9 Απριλίου, θα είναι ανοιχτή και για το κοινό.

Οι τρεις βασικοί τομείς της FIBO Cologne 2017 είναι:

-H FIBO EXPERT, μια επιχειρηματική πλατφόρμα που ανταποκρίνεται στις ειδικές ανάγκες όλων των εκθετών στους τομείς: Αθλητικός εξοπλισμός, Ιατρική, Υγεία & Ομορφιά, Αθλητική Διατροφή, Συμβουλευτική & Υπηρεσίες, Λειτουργική Εκπαίδευση & Cross Fit, Εμπόριο, Ένδυση και Φορητές συσκευές.

-Η FIBO PASSION, που προσεγγίζει το γυμναστήριο ως τρόπο ζωής και περιλαμβάνει εκδηλώσεις, αγορές και τις νέες τάσεις του κλάδου.

-Η FIBO POWER, ο σημαντικότερος τόπος συνάντησης για το Bodybuilding, την Άρση βαρών και τις Πολεμικές τέχνες στην Ευρώπη.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι