Στην Αθήνα τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards

28-03-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Η απονομή των βραβείων του καταξιωμένου Διεθνούς Οργανισμού Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) γνωστά και ως "The Oscars of Luxury" θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο The Ecali Club, όπου από τη σκηνή της απονομής θα παρελάσουν επιχειρηματίες από το διεθνές jet set, γαλαζοαίματοι και η ελίτ της Παγκόσμιας Τουριστικής Βιομηχανίας. Η τελετή απονομής θα αναδείξει τους νικητές του σήματος αριστείας των βραβείων, Signum Virtutis. Το Tornos News είναι media partner.

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα SSLHLA ανακοίνωσαν την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά όπου θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, και οι νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards.
 
Η επίσημη έναρξη της ψηφοφορίας έγινε τη Δευτέρα, 6 Μαρτίου και η λήξη θα γίνει την Πέμπτη, 1η Ιουνίου 2017.
 
Στο πάνελ των βραβείων θα συμμετάσχουν φέτος 2 νέα μέλη: η Miriam Seferian, ιδιοκτήτρια της SHENKHA Spa consulting και ο Manon Han-Busch, επικεφαλής μάρκετινγκ του οργανισμού. Στην κριτική επιτροπή περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Bhargavi Kumari Mewar, Nathalie, η Πριγκίπισσα των Χοεντσόλερν.
 
Το 2017 επίσης πρόκειται να λανσαριστεί και η πρώτη έκδοση της Signum Virtutis Collection, αφιερωμένη στην ανάδειξη πολυτελών ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο. Η έκδοση θα διανέμεται σε παγκόσμια βάση με σκοπό να αποτελέσει όχημα προβολής των νικητών απευθείας στη βάση πελατών.  
 
Στα Μέλη του Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards Luxury Panel συγκαταλέγονται ο Πρίγκιπας Massimiliano della Torre e Tasso, η Πριγκίπισσα Princess Bhargavi Kumari Mewar, η Nathalie, Πριγκίπισσα του Hohenzollern και πολλοί άλλοι.  
 
Το Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του, είναι ένα Members only club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα Μέλη του.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι