Γ. Γιαννακάκης: Η τεχνολογία στην αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών

24-02-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Την ανάγκη εκσυγχρονισμού των ξενοδοχείων με την εισαγωγή της τεχνολογίας στις προσφερόμενες υπηρεσίες τους, επισήμανε ο CEO & Managing Director του Tornos News, κ. Γιάννης Γιαννακάκης, καλωσορίζοντας τους επαγγελματίες του τουρισμού στο πρώτο Συνέδριο HotelTech.

Το Tornos News ως media partner του Συνεδρίου, μέσα από τη συνεργασία αυτή, θα δώσει στους αναγνώστες του όλες τις εξειδικευμένες απαντήσεις που χρειάζονται για την αναβάθμιση των τουριστικών υπηρεσιών προς τους επισκέπτες, επισήμανε ο κ. Γιαννακάκης.

Τόνισε δε ότι πρέπει να διερευνηθούν οι τρόποι με τους οποίους η τεχνολογία μπορεί να γίνει σημαντικό πλεονέκτημα στα χέρια των ξενοδόχων καθώς και το πώς μπορεί να συμβάλλει ο χώρος της τεχνολογίας στη δημιουργία μοναδικών εμπειριών.

Τέλος, υπογράμμισε ότι «η ζωντανή διατήρηση των μοναδικών χαρακτηριστικών του ελληνικού τουρισμού, μπορεί να αποτελέσει το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα, και η τεχνολογία πρέπει να το αναδείξει».

Το πρώτο Συνέδριο Hotel Tech διοργανώθηκε από την Smart Press στις 9 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα. 

Δείτε το βίντεο:

διαβάστε ακόμα

Aldemar: Νέα εποχή με ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και επενδυτική στροφή στην Ηλεία
Ο γ.γ. του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος μιλά στο Tornos News για τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού
Αποφάσεις για 7 ξενοδοχεία σε Χανιά, Ηράκλειο, Νάουσα, Σπάρτη, Σάμο, Ρόδο και Κω
Το Ozempic εκτός από την όρεξη, «κόβει» και τη δαπάνη για το φαγητό 
Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο, Ρόδο και Κεφαλονιά
Ρόδος - Διαγωνισμός για μίσθωση 9 μεσαιωνικών ανεμόμυλων | Χρήση ως κατάλυμα και πολιτιστικός χώρος
Ρέθυμνο – Chongqing Κίνας: Μνημόνιο συνεργασίας για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη
Καταδυτικό Πάρκο Σταλίδας: Η Κρήτη βουτά το 2026 στο μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού | Ο Ευάγγελος Καρκανάκης στο T.N.
Έξι λύσεις και δύο μετατροπές εταιρειών ενέκριναν τα αρμόδια Επιμελητήρια
Ελλάδα | Χρυσή εποχή για την κρουαζιέρα - Εθνικό σύστημα “Berth Allocation”: Ο Απ.Καμαρινάκης (ΕΛΙΜΕ) στο T.N.