OTM 2017: Online έκθεση για τον ρωσικό τουρισμό με επίσημο συνεργάτη τον ΕΟΤ

10-02-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Κορυφαίοι τουριστικοί προορισμοί της Ελλάδας, καθώς και άλλων βασικών προορισμών για τους Ρώσους τουρίστες, εν όψει του καλοκαιριού του 2017, πρόκειται να παρουσιασθούν στην online έκθεση Online Travel Mart: Summer 2017 που διοργανώνει από τις 13 Φεβρουαρίου έως τις 3 Μαρτίου η ρωσική ενημερωτική ιστοσελίδα Profi.Travel.

Μια σειρά από webinars και ομιλίες με ζητήματα που αφορούν την προσέλκυση τουρισμού από τη Ρωσία, τα τουριστικά πρακτορεία, την αύξηση των πωλήσεων, τους πιο καυτούς προορισμούς, με βασική συνιστώσα την Ελλάδα, θα διεξαχθούν στο πλαίσιο της έκθεσης OTM.

Στην έκθεση, εκτός από τους  κορυφαίους προορισμούς θα παρουσιασθούν τα ξενοδοχεία, όλες οι χρήσιμες επαφές των επαγγελματιών του τουρισμού της Ρωσίας και την ερχόμενη σεζόν, σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Συνεργάτες της OTM είναι ο ΕΟΤ και ο τουρ οπερέιτορ Mouzenidis Travel και στηρίζεται από την Ένωση ρωσικών τουριστικών γραφείων καθώς και των μεγάλων δικτύων ταξιδίων RossTur, Hot Tours, Geography.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της έκθεσης, θα συμμετάσχουν 50 εταιρίες τουρισμού, 15 τουρ οπερέιτορ, περισσότερα από 16 ξενοδοχεία και αλυσίδες ξενοδοχείων, αερομεταφορείς και γραφεία τουρισμού. 

Η έκθεση θα λειτουργήσει πλήρως πολύ σύντομα, με επίσημη έναρξη στις 13 Φεβρουαρίου. Καθημερινά, νέα άρθρα για τουριστικά προϊόντα θα αναρτώνται, περισσότερες από 60 ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις από εκθέτες θα είναι προσβάσιμες από το διαδίκτυο, ενώ θα δοθούν και απαντήσεις για ζητήματα visa.

Εκπρόσωποι από την Ελλάδα, τη Σουηδία, τη Μ. Βρετανία, την Αυστρία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τα ΗΑΕ, την Ασία, στήνουν τα ψηφιακά τους περίπτερα με δυνατότητα για chat.

Από τις 21 έως τις 22 Φεβρουαρίου διοργανώνονται οι Ημέρες Ελλάδας, στις 14 Φεβρουαρίου η Ημέρα Mouzenidis Travel, στις 15 η Ημέρα Τουρκίας ενώ θα προσφερθεί προωθητική επίσκεψη στην Ελλάδα μέσω της Mouzenidis Travel.

διαβάστε ακόμα

Ο συναυλιακός τουρισμός απογειώνει δαπάνες και ζήτηση για διεθνή ταξίδια – «Κλειδί» οι νεότερες γενιές ταξιδιωτών
Τέλος οι Ινσταγκραμικές φωτογραφίες – Οι ταξιδιώτες επιζητούν αληθινές εικόνες ξεκούραστων διακοπών
Πάνω από τις μισές ταξιδιωτικές εταιρίες σχεδιάζουν να επενδύσουν στην A.I.
Τουρισμός | Αυξάνονται οι πρώιμες κρατήσεις για το 2025- Πρώτοι οι Βρετανοί στις κρατήσεις για το α' τρίμηνο
Διευθυντές Ξενοδοχείων Κρήτης | Σεμινάριο για την προστασία των ξενοδοχείων από τρομοκρατική επίθεση ή φυσική καταστροφή
Συνεργασία κοινού κωδικού των Aegean Airlines και Saudia
ASTERIA: Αναβιώνει ο θρυλικός προορισμός της Αθηναϊκής Ριβιέρας
«Απόβαση» 100.000 επισκεπτών το Πάσχα στην Κρήτη
Νέος νόμος για μουσική στα ξενοδοχεία: Εταιρεία παροχής μουσικής παρέχει ελληνική & ξένη μουσική σύμφωνα με την ποσόστωση που απαιτείται
Air France | Η Καλαμάτα νέος προορισμός το καλοκαίρι