Hμέρα Φιλοξενίας στην ΙΤΒ: Ένας πλούτος τάσεων και καινοτομιών

06-02-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

H Hμέρα Φιλοξενιας της έκθεσης ITB του Βερολίνου, έχει καθιερωθεί την τελευταία 12ετία ως κινητήριος δύναμη της αγοράς και πληροφοριακή πλατφόρμα για εκτελεστικά στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας ξενοδοχείων.

Στις 9 Μαρτίου του 2017, οπότε θα διοργανωθεί, η ατζέντα θα περιλαμβάνει για άλλη μια φορά τα τελευταία θέματα της βιομηχανίας και αξιόλογους ομιλητές οι οποίο θα αναλύσουν σε βάθος τις μελλοντικές τάσεις στη βιομηχανία.

Η Ημέρα θα ξεκινήσει με ένα παγκόσμιο φαινόμενο, τα παραδοσιακά χόστελ που μετατρέπονται σε κοινωνικούς κόμβους για νέους. Για το θέμα θα μιλήσουν νέες και καθιερωμένες αλυσίδες.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα αποτελέσει επίσης αντικείμενο συζήτησης με τίτλο «Είναι η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία Έτοιμη να Υποδεχθεί την Ψηφιοποίηση, με τις Καινοτομίες στην Αυτοματοποίηση, το Διαδίκτυο και την Τεχνητή Νοημοσύνη;». 

Τεχνολογία και γαστρονομία έχουν κάτι κοινό, σύμφωνα με τον ισπανό σεφ Paco Roncero ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην γαστρονομική παρουσίαση Sublimotion. Η συζήτηση θα αφορά τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στον τομέα φαγητού και ποτού με παρεμβάσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους συμβούλους γαστρονομίας.

Το ζήτημα της ασφάλειας θα απασχολήσει τις συζητήσεις, εξετάζοντας πώς οι πόλεις, οι αλυσίδες ξενοδοχείων και άλλες επιχειρήσεις μπορούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά την τρομοκρατία και άλλες καταστροφές.

Ρωσία και Ελλάδα πλήττονται από κρίσεις, ενώ Ιράν και Γεωργία ανθούν. Πώς οι διευθυντές ξενοδοχείων και οι ειδικοί στον τουρισμό θα μπορέσουν να διατηρήσουν τις επιδόσεις των ξενοδοχείων σε καλές και κακές εποχές; 

διαβάστε ακόμα

Aldemar: Νέα εποχή με ισχυρά οικονομικά αποτελέσματα και επενδυτική στροφή στην Ηλεία
Ο γ.γ. του ΕΟΤ Ανδρέας Φιορεντίνος μιλά στο Tornos News για τη νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού
Αποφάσεις για 7 ξενοδοχεία σε Χανιά, Ηράκλειο, Νάουσα, Σπάρτη, Σάμο, Ρόδο και Κω
Το Ozempic εκτός από την όρεξη, «κόβει» και τη δαπάνη για το φαγητό 
Πληρωμές επιχορηγήσεων για ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Μύκονο, Ρόδο και Κεφαλονιά
Ρόδος - Διαγωνισμός για μίσθωση 9 μεσαιωνικών ανεμόμυλων | Χρήση ως κατάλυμα και πολιτιστικός χώρος
Ρέθυμνο – Chongqing Κίνας: Μνημόνιο συνεργασίας για τον πολιτισμό και την ανάπτυξη
Καταδυτικό Πάρκο Σταλίδας: Η Κρήτη βουτά το 2026 στο μέλλον του θαλάσσιου τουρισμού | Ο Ευάγγελος Καρκανάκης στο T.N.
Έξι λύσεις και δύο μετατροπές εταιρειών ενέκριναν τα αρμόδια Επιμελητήρια
Ελλάδα | Χρυσή εποχή για την κρουαζιέρα - Εθνικό σύστημα “Berth Allocation”: Ο Απ.Καμαρινάκης (ΕΛΙΜΕ) στο T.N.