Hμέρα Φιλοξενίας στην ΙΤΒ: Ένας πλούτος τάσεων και καινοτομιών

06-02-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

H Hμέρα Φιλοξενιας της έκθεσης ITB του Βερολίνου, έχει καθιερωθεί την τελευταία 12ετία ως κινητήριος δύναμη της αγοράς και πληροφοριακή πλατφόρμα για εκτελεστικά στελέχη της παγκόσμιας βιομηχανίας ξενοδοχείων.

Στις 9 Μαρτίου του 2017, οπότε θα διοργανωθεί, η ατζέντα θα περιλαμβάνει για άλλη μια φορά τα τελευταία θέματα της βιομηχανίας και αξιόλογους ομιλητές οι οποίο θα αναλύσουν σε βάθος τις μελλοντικές τάσεις στη βιομηχανία.

Η Ημέρα θα ξεκινήσει με ένα παγκόσμιο φαινόμενο, τα παραδοσιακά χόστελ που μετατρέπονται σε κοινωνικούς κόμβους για νέους. Για το θέμα θα μιλήσουν νέες και καθιερωμένες αλυσίδες.

Η τεχνητή νοημοσύνη θα αποτελέσει επίσης αντικείμενο συζήτησης με τίτλο «Είναι η Ξενοδοχειακή Βιομηχανία Έτοιμη να Υποδεχθεί την Ψηφιοποίηση, με τις Καινοτομίες στην Αυτοματοποίηση, το Διαδίκτυο και την Τεχνητή Νοημοσύνη;». 

Τεχνολογία και γαστρονομία έχουν κάτι κοινό, σύμφωνα με τον ισπανό σεφ Paco Roncero ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην γαστρονομική παρουσίαση Sublimotion. Η συζήτηση θα αφορά τρόπους με τους οποίους τα ξενοδοχεία αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις στον τομέα φαγητού και ποτού με παρεμβάσεις από διεθνώς αναγνωρισμένους συμβούλους γαστρονομίας.

Το ζήτημα της ασφάλειας θα απασχολήσει τις συζητήσεις, εξετάζοντας πώς οι πόλεις, οι αλυσίδες ξενοδοχείων και άλλες επιχειρήσεις μπορούν να ανακτήσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών μετά την τρομοκρατία και άλλες καταστροφές.

Ρωσία και Ελλάδα πλήττονται από κρίσεις, ενώ Ιράν και Γεωργία ανθούν. Πώς οι διευθυντές ξενοδοχείων και οι ειδικοί στον τουρισμό θα μπορέσουν να διατηρήσουν τις επιδόσεις των ξενοδοχείων σε καλές και κακές εποχές; 

διαβάστε ακόμα

«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο
Δωρεά του IKOS Olivia για τους Αγώνες Ποδηλασίας στον Πολύγυρο
Προβολή του Δήμου Αριστοτέλη και της Χαλκιδικής στη Γαλλία
Η Κέρκυρα προβάλλεται στην Γερμανία ως geocaching προορισμός
Η κοινοπραξία με επικεφαλής την Certares αναλαμβάνει τις χρηματοοικονομικές υποχρεώσεις της FTI GROUP
Global Traveler: Η Ελλάδα καλύτερος προορισμός Ιστορικών Ατραξιόν στον κόσμο – Βραβεία για Μύκονο και Σαντορίνη
ΠΟΞ προς Booking: Παραβιάζεται το νόμιμο δικαίωμα των Ελληνικών ξενοδοχείων στις προκαταβολές
Με πτήσεις της AEGEAN και της Olympic Air θα ταξιδέψει το Άγιο Φως σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας
ΔΥΠΑ | Ενεργοποιήθηκαν 8.575 επιταγές κοινωνικού τουρισμού τον Απρίλιο
Συλλυπητήρια ανακοίνωση από την ΣΕΤΚΕ