Η τεχνολογία στα ταξίδια στην ΙΤΒ

31-01-17 | ΕΚΘΕΣΕΙΣ / ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Περισσότεροι από 70 εκθέτες θα παρουσιάσουν τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες τους στη μεγάλη διεθνή έκθεση ITB του Βερολίνου, και ειδικότερα στο μεγαλύτερο στην ιστορία της έκθεσης τμήμα της που αφορά την τεχνολογία στα ταξίδια, eTravel World - για πρώτη φορά καταλαμβάνει 2 διαδρόμους.

Στους διαδρόμους 6.1 και 7.1c, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά καθιερωμένες εταιρίες αλλά και νεότερες, όπως οι Aldebaran, Betterspace, Conichi, Dayuse, eNett, Igola, Paymentwall, Traveltripper και Wanup.

Για πρώτη φορά οι startup θα μπορούν να λάβουν μέρος σε μια εκδήλωση διεθνούς κύρους που διοργανώνει η Phocuswright.

Στις 10 Μαρτίου και ώρα 11.30 το πρωί, startup από την Ευρώπη, την Ασία και τις ΗΠΑ θα παρουσιάσουν τις ιδέες τους σε ένα πάνελ κορυφαίων ειδικών και θα μπορούν επίσης να συστηθούν στο κοινό επαγγελματιών από όλο τον κόσμο.

Ο νικητής μπορεί να λάβει μέρος στο κορυφαίο συνέδριο της Phocuswright Europe στο Άμστερνταμ.

Στο διάδρομο 6.1 περιλαμβάνεται το νέο eTravel Showroom, όπου την Τετάρτη, 8 και την Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017 οι εμπορικοί επισκέπτες θα  μπορούν να δουν τα τελευταία καινοτόμα προϊόντα των εκθετών σε 20 συνεδρίες.

Οι εμπορικοί επισκέπτες που αναζητούν καινοτόμες ιδέες και τις τελευταίες εξελίξεις στα τσατμποτ (chatbots), την εικονική πραγματικότητα και το ψηφιακό μάρκετινγκ μπορούν να βρουν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σε πολλαπλές συζητήσεις και διαλέξεις.

Έτσι, στις 8 Μαρτίου, στις 3 μμ., μαζί με ειδικούς από τις Skyscanner, KAYAK και Icelandair, ο συνιδρυτής των Expedia, Tnooz, Airblackbox, Timothy O`Neill-Dunne, θα μιλήσει για το μέλλον της επικοινωνίας με τους πελάτες με τη χρήση chatbots. Λίγο αργότερα, στο πάνελ για την Ενοικίαση Σπιτιών για Διακοπές (Vacation Rental Panel) στο Travel Stage, ο αντιπρόεδρος της Phocuswright, Pete Comeau, μαζί με αντιπροσώπους των Rentals United, HomeAway και Tripping.com θα συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις στην εν λόγω αγορά στην Ευρώπη. 

Στην εναρκτήρια ομιλία του στις 9 Μαρτίου στις 10.30 π.μ., ο επιχειρηματίας Uwe Frers θα συμβουλεύσει τις startup: «Δεν έχετε εναλλακτική επιλογή, άρα εκμεταλλευθείτε το», αναλύοντας τα επιτυχημένα κόνσεπτ μέχρι στιγμής, τις ιδέες που θα μπορούσαν να πετύχουν στο μέλλον και τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι startup και η τουριστική βιομηχανία για να οδηγηθούν σε επιτυχία.

Σε πολλές συζητήσεις θα εξετασθεί ο ρόλος των Millennial ταξιδιωτών. Καθώς το παραδοσιακό μάρκετιγνκ και τα κανάλια πολυμέσων δε μπορούν να φτάσουν σε αυτό το κοινό, η τουριστική βιομηχανία πρέπει να εφαρμόσει άλλες μεθόδους. Στις 8 Μαρτίου, στο πλαίσιο του theTravel Lab, ο Δρ. Irfan Ahmed, διευθύνων σύμβουλος κα ιδρυτής της πλατφόρμας Irhal.com, θα εξηγήσει πώς οι επιχειρηματίες του τουρισμού μπορούν να προσεγγίσουν την τουριστική αγορά των Μουσουλμάνων η οποία κυριαρχείται από τους millennials και η αξία της αποτιμάται σε 140 δισ. δολάρια. Στις 9 Μαρτίου, ο διευθύνων σύμβουλος της BeMyGuest, Clement Wong, θα παρουσιάσει ένα case study για το διεπιστημονικό μάρκετινγκ επηρεασμού στην Ασία ως μέρος ενός αγωγού προσέλκυσης πελατών σε ξεναγήσεις και δραστηριότητες ειδικά για την τουριστική αγορά των millennials.

O διευθύνων σύμβουλος της πλατφόρμας σιδηροδρόμων Voyages-sncf.com για την Ευρώπη, Arnaud Masson, θα αναλύσει έξυπνους τρόπους ενσωμάτωσης της εικονικής πραγματικότητας και των τεχνολογιών με φωνητική εντολή στα τουριστικά προϊόντα.

διαβάστε ακόμα

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε γαστρονομική εκδήλωση στο Βουκουρέστι
Δράσεις για την τουριστική προβολή της Ελλάδας σε Σουηδία και Ελβετία
Ξενοδοχεία | Ποιο είναι το τίμημα του Πόρτο Καρράς;
Οι αεροπορικές εταιρείες βαρέθηκαν να επωμίζονται το κόστος άλλων
Υπερ- τουρισμός | Ο τουριστικός τομέας δεν πρέπει να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες των ντόπιων
Τουρισμός 2024 | Sunvil: Το μεγαλύτερο ελληνικό πρόγραμμα στο Ηνωμένο Βασίλειο με 61 νησιά
Έκθεση φωτογραφιών για τη δράση του John D.S. Pendlebury στη Μάχη της Κρήτης
Άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά: Η Περίπτωση των Μάηδων της Μακρινίτσας
«Σκιώδης στόλος» του Πούτιν στον Λακωνικό Κόλπο